Pandora's Tower (Wii)

Hot
REVIEWED ON Wii  

Pandora’s Tower
Beauty and the BeastΤο Pandora’s Tower αποτελεί το τρίτο κατά σειρά σημαντικό JRPG που κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Wii, μέσα σε ένα χρονικό διάστημα οχτώ μηνών. Η αρχή έγινε με το Xenoblade Chronicles της Monolith Soft και ακολούθησε το The Last Story της Mistwalker. Την ανάπτυξή του Pandora’s Tower ανέλαβε η Ganbarion, η οποία είναι πρωτάρα στο χώρο στων RPG. Η ιαπωνική εταιρία, έχει στο ενεργητικό της δύο δημιουργίες για την κονσόλα της Nintendo, τα One Piece: Unlimited Adventure και One Piece: Unlimited Cruise.

Στις 26 Μαΐου 2011, το Pandora’s Tower έφτασε στα ράφια των καταστημάτων της Ιαπωνίας. Αν και οι κριτικές που απέσπασε από τον τοπικό τύπο δεν ήταν οι καλύτερες, κατάφερε να πουλήσει περισσότερα από 20.000 κομμάτια την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του. Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει βγει στην Αμερική, αποτελώντας ένα από τα παιχνίδια (μαζί με το Xenoblade Chronicles και το The Last Story) τα οποία το Αμερικανικό κοινό ζητά επίμονα να γίνουν port στη χώρα τους, ξεκινώντας τον περασμένο Ιούνιο το κίνημα “Operation Rainfall”.The Beast Inside
Το σενάριο εξελίσσεται γύρω από ένα ζευγάρι, τον Aeron και την Elena. Οι δύο πρωταγωνιστές ζουν σε ένα μυθικό βασίλειο ονόματι Elyria. Η νεαρή κοπέλα αναλαμβάνει να τραγουδήσει στο Harvest Festival, αλλά κατά τη διάρκειά της εορτής και ενώ βρίσκεται πάνω στη σκηνή, μεταμορφώνεται σε ένα αποτρόπαιο τέρας. Μετά το γεγονός αυτό, ο Aeron την βρίσκει λιπόθυμη σε ένα σοκάκι, ενώ έχει επιστρέψει ξανά στην ανθρώπινη μορφή της.

Την εμφάνισή της κάνει μια παράξενη έμπορος που ονομάζεται Mavda, η οποία εκμυστηρεύεται στον κεντρικό ήρωα, ότι η μεταμόρφωση της κοπέλας οφείλεται σε μια πανάρχαια κατάρα. Η Mavda προσφέρεται να βοηθήσει το νεαρό ζευγάρι και γι’ αυτό τους οδηγεί σε ένα καταφύγιο, το The Observatory. Πρόκειται για έναν μικρό πύργο, που βρίσκεται στα πέρατα του κόσμου, στην απαγορευμένη έρημη γη του Okanos.

Ο μόνος τρόπος για να λυθεί η κατάρα της Elena είναι να φάει τις καρδιές των τεράτων που κατοικούν στους Thirteen Towers. Αυτοί οι πύργοι, αιωρούνται πάνω από ένα τεράστιο χάσμα, το The Scar. Η νεαρή κοπέλα όμως δεν έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή της, γι’ αυτό ο Aeron πρέπει να σπεύσει και να ξεριζώσει τις καρδιές των πλασμάτων, πριν η σύντροφός του μεταμορφωθεί ξανά σε κτήνος.


Το Pandora’s Tower είναι ένα Action RPG, με αρκετά platform στοιχεία. Το σενάριο είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο και καταφέρνει να κρατήσει το ενδιαφέρον σας αμείωτο μέχρι το τέλος. Πραγματικά απορήσαμε με το PEGI rating του, το οποίο το κατατάσσει σε μια κυκλοφορία κατάλληλη για ηλικίες άνω των 12 ετών. Όσο να’ ναι η θέα της πρωταγωνίστριας να καταβροχθίζει καρδιές, δεν είναι και το καλύτερο θέαμα για ένα παιδί του γυμνασίου.

Aeron Belmont
Καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού ελέγχετε τον Aeron, έναν πολεμιστή ο οποίος θυμίζει έντονα πρωταγωνιστή βγαλμένο από την σειρά Castlevania (η δημιουργία της Ganbarion έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το Castlevania: Lament of Innocence της Konami). Είναι εξοπλισμένος με ένα σπαθί, το οποίο χρησιμοποιεί με αρκετά μεγάλη επιδεξιότητα. Παράλληλα, χειρίζεται την αλυσίδα Oraclos Chain.

Η πρώτη τοποθεσία που θα εξερευνήσετε ονομάζεται Treetop Tower. Μέσα σε αυτή θα παρακολουθήσετε διάφορα tutorials, τα οποία έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε με τους μηχανισμούς της μάχης, αλλά και με το platform κομμάτι του τίτλου. Σκοπός του χαρακτήρα σας είναι να εξερευνήσει τους Thirteen Towers, συλλέγοντάς τις καρδιές των πλασμάτων που κατοικούν εκεί, ώστε να απαλλάξει την αγαπημένη του από την κατάρα που απειλεί να την μεταμορφώσει σε ένα δαιμονικό τέρας.


The Observatory
Η συγκεκριμένη τοποθεσία αποτελεί ουσιαστικά τη βάση σας. Μπορείτε να μιλήσετε με την Elena, να της δώσετε τις καρδιές των τεράτων τις οποίες έχετε συλλέξει, να της προσφέρετε κάποιο δώρο ή να της ζητήσετε να σας μεταφράσει κάποια κείμενα τα οποία βρίσκετε κατά την διάρκεια της περιπέτειάς σας. Αριστερά, στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει μια μπάρα η οποία αυξομειώνεται ανάλογα με το interaction που έχετε με την σύντροφο σας.

Όσο μεγαλώνει αυτή η μπάρα, ο δεσμός των δύο πρωταγωνιστών γίνεται ισχυρότερος. Κοινώς, η σύντροφος σας, όπως και κάθε γυναίκα άλλωστε, απαιτεί να της αφιερώσετε κάποιο χρόνο. Φυσικά εκτός από την προσοχή σας, μερικά δωράκια είναι ικανά να την ευχαριστήσουν και παράλληλα να βελτιώσουν τον χαρακτήρα σας. Εάν της δώσετε για παράδειγμα ένα ωραίο κομμάτι ύφασμα, θα σπεύσει να φτιάξει ένα τραπεζομάντηλο ή ένα κάλυμμα κρεβατιού από αυτό. Στην περίπτωση που της προσφέρετε ένα κομμάτι δέρμα, θα σας φτιάξει μια ζώνη η οποία σας επιτρέπει να κουβαλάτε περισσότερα αντικείμενα στο inventory σας.

Η Mavda αποτελεί επίσης πολύτιμο σύμμαχο, αφού όχι μόνο σας δίνει συνεχώς πληροφορίες σχετικά με τους εχθρούς που θα συναντήσετε στους Thirteen Towers, αλλά πουλά και αγοράζει αντικείμενα, αναβαθμίζει τα όπλα σας, δημιουργεί items από διάφορες πρώτες ύλες και είναι σε θέση να επισκευάσει κάποιο αντικείμενο το οποίο καταστράφηκε κατά τη διάρκειά της μάχης. Επίσης, σε αυτήν μπορείτε να πουλήσετε καρδιές από τα πλάσματα που εξολοθρεύετε, αποκομίζοντας σημαντικά χρηματικά κέρδη. Τέλος, στο Observatory υπάρχει ένα γραφείο στο οποίο μπορείτε ανά πασά στιγμή να σώσετε την πρόοδο σας, ένα κρεβάτι οπού μπορείτε να κοιμηθείτε και να αναπληρώσετε την ενέργεια σας, καθώς και ένα σεντούκι όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα αντικείμενα, καθώς γενικά ο χώρος που έχετε στο inventory σας είναι αρκετά μικρός.


User interface
Όταν λοιπόν ολοκληρώσετε τις προετοιμασίες σας, είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε μέσα στους Thirteen Towers. Στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης διακρίνονται τρεις μπάρες. Η beast bar, η chain bar και η life bar. H life bar αντιπροσωπεύει τα hit points σας, Μειώνεται κάθε φορά που δέχεστε κάποιο χτύπημα ή πέφτετε από μεγάλο ύψος. Η beast bar δείχνει σε τι βαθμό έχει προχωρήσει η μεταμόρφωση της πρωταγωνίστριας σε τέρας. Με την πάροδό του χρόνου ελαττώνεται και αν μηδενιστεί τελείως, τότε την επόμενη φορά που θα επιστρέψετε στη βάση σας, θα παρακολουθήσετε ένα cutscene στο οποίο η Elena έχοντας πλήρως μεταμορφωθεί σας επιτίθεται και σας σκοτώνει.

Κοινώς, ο χρόνος δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος σας. Εάν θέλετε να επιβραδύνετε την μεταμόρφωση, θα πρέπει να επιστρέψετε εγκαίρως στο Observatory και να ταΐσετε την κοπέλα με κάποια καρδία. Η chain bar δείχνει την δύναμη της αλυσίδας σας. Όσο πιο μεγάλη είναι τόσο αυξάνει η επιθετική ικανότητα του πρωταγωνιστή και παράλληλα η χρονική διάρκεια κατά την οποία αλυσοδένει τους εχθρούς.

Στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης εμφανίζονται κάποια items τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το inventory σας. Πρόκειται κυρίως για θεραπευτικά potions, καθώς και διάφορα power-ups τα οποία για ένα μικρό χρονικό διάστημα αυξάνουν τα στατιστικά σας. Τέλος, διακρίνεται κι ένας γαλάζιος κέρσορας τον οποίο μπορείτε να κινήσετε με το δεξί analog stick (εάν χρησιμοποιείτε το Classic Controller) ή με το Wii Remote. Ο συγκεκριμένος κέρσορας σχετίζεται με τις πολλαπλές χρήσεις που έχει η αλυσίδα σας, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω.Chain and Sword
Το σπαθί και η Oraclos Chain, αποτελούν τα όπλα πάνω στα οποία βασίζεται η επιβίωσή σας στον κόσμο του Pandora’s Tower. Με το ξίφος σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε δυο ειδών επιθέσεις: τις basic και τις enhanced. Στην πρώτη περίπτωση πατώντας το κουμπί A, προκαλείτε ένα χτύπημα στον εχθρό σας, ενώ εάν πατήσετε το κουμπί περισσότερες από μία φορές, εξαπολύετε ένα combo αλλεπάλληλων χτυπημάτων. Όσον αφορά τις enhanced attacks, εάν κρατήσετε το παραπάνω κουμπί πατημένο, ο πρωταγωνιστής αρχίζει να περιτριγυρίζεται από μια μπλε λάμψη και την στιγμή που θα το αφήσετε θα προκαλέσετε μια πιο ισχυρή επίθεση στους αντιπάλους σας.

Σε αντίθεση με τον περιορισμένο αριθμό κινήσεων που έχετε με το ξίφος σας, η αλυσίδα του Aeron έχει πολύ περισσότερες χρήσεις. Μετακινώντας τον γαλάζιο κέρσορα που προαναφέραμε πάνω στα διάφορα πλάσματα ή σε αντικείμενα όπως κιβώτια και πέτρες, σας δίνεται η επιλογή να εκτοξεύσετε την αλυσίδα σας πάνω σε αυτούς τους στόχους. Εάν η Oraclos Chain βρει με επιτυχία το στόχο της, αρχίζει να τυλίγεται γύρω από αυτόν.

Σε περίπτωση που δέσετε κάποιον εχθρό, όχι μόνο περιορίζετε την κινητικότητά του, αλλά κρατώντας πατημένο το Α αρχίζει να σφίγγει η αλυσίδα προκαλώντας του ζημιά. Μπορείτε να στοχεύσετε οποιοδήποτε μέλος του αντιπάλου, όπως χέρια, πόδια ή κεφάλι. Αν για παράδειγμα εκτοξεύσετε την αλυσίδα στα πόδια του, αυτός θα πέσει στο πάτωμα και θα μπορέσετε να τον αποτελειώσετε με το σπαθί σας.Όταν νικηθεί κάποιο πλάσμα, το πτώμα του αρχίζει να βγάζει μια κόκκινη λάμψη. Εάν χρησιμοποιήσετε την αλυσίδα πάνω του θα του ξεριζώσετε την καρδιά, η οποία απαιτείται για να καθυστερήσετε την μεταμόρφωση της Elena. Ομοίως, μπορείτε να στοχεύσετε οποιοδήποτε σημείο θέλετε πάνω στο σώμα του και ανάλογα με το σημείο που θα χτυπήσει η αλυσίδα υπάρχει περίπτωση να συλλέξετε και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Η Oraclos Chain έχει την ικανότητα να γαντζώνεται σε διάφορα μέρη, δίνοντάς σας την δυνατότητα να ανεβείτε σε υψηλοτέρα επίπεδα ή να αιωρηθείτε πάνω από χάσματα. Επίσης, με αυτήν μπορείτε να μετακινήσετε διαφόρους μοχλούς, οι οποίοι ανοίγουν πόρτες, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε περισσότερες περιοχές μέσα στους πύργους.

Πες μου που πουλάν καρδιές, να σου πάρω μια!

The Masters
Κάθε ένας από τους Thirteen Towers φυλάσσεται από ένα boss. Εάν θέλετε να σώσετε την σύντροφο σας από την κατάρα που την βασανίζει, θα πρέπει να την ταΐσετε με τις καρδιές και των 13 bosses που υπάρχουν στο παιχνίδι. Ο μόνος τρόπος να σκοτώσετε αυτά τα πλάσματα, είναι να τα χτυπήσετε τα τρωτά τους σημεία με την Oraclos Chain, καθώς το σπαθί δεν προκαλεί καμιά απολύτως ζημιά πάνω τους.

Οι αναμετρήσεις σας με τους Masters βασίζονται σε trial and error τακτικές. Απαιτείται κάποιος χρόνος μέχρι να αποστηθίσετε τα μοτίβα με τα οποία επιτίθενται, αλλά μόλις τα καταφέρετε δεν θα συναντήσετε ιδιαίτερα προβλήματα στο να τους αντιμετωπίσετε. Η Α.Ι τους κινείται σε ρηχά επίπεδα, σε αντίθεση με την τεχνητή νοημοσύνη των βασικών εχθρών οι οποίοι σας περικυκλώνουν, σας κυνηγάνε ανελέητα και παράλληλα συνεργάζονται μεταξύ τους. Εάν για παράδειγμα αλυσοδέσετε έναν από αυτούς, οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουν να σας χτυπήσουν το ταχύτερο δυνατό, ώστε να απελευθερώσετε τον σύμμαχό τους.Challenge and Camera issues
Ο βαθμός πρόκλησης αυξάνει κλιμακωτά καθώς προχωράτε στα διάφορα levels. Φυσικά θα πρέπει να έχετε στο νου σας και την beast bar, αφού θα χρειαστεί αρκετές φορές να κάνετε backtracking ώστε να αποτρέψετε την μεταμόρφωσή της αγαπημένης σας. Στην επιστροφή σας όμως, όλοι οι εχθροί έχουν κάνει respawn και η όλη διαδικασία για να τους εξοντώσετε ξανά, αναμφίβολα θα σας αναγκάσει να χρησιμοποιήσετε αρκετές από τις προμήθειές σας.

Σε αρκετές περιπτώσεις συναντήσαμε προβλήματα με την χρήση της κάμερας. Η προοπτική της είναι τρίτου προσώπου και ακολουθεί συνεχώς τις κινήσεις του ήρωα. Πολλές φορές όμως, κάποιες λήψεις της δεν είναι λειτουργούν όπως θα έπρεπε, όπως για παράδειγμα όταν μάχεστε στο δάπεδο και η κάμερα είναι ψηλά στο ταβάνι. Σε περίπτωση που δεν παίζετε σε μεγάλη οθόνη τηλεόρασης, ο χαρακτήρας σας καθώς και οι εχθροί θα είναι ιδιαίτερα δυσδιάκριτοι.

Διάρκεια
Το Pandora’s Tower χρειάζεται περίπου 15 με 20 ώρες για να ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια ξεκλειδώνει η επιλογή για New Game+, στο οποίο ανοίγουν διάφορες περιοχές των πύργων που μέχρι πρότινος ήταν κλειστές. Εάν θελήσετε να επιτύχετε 100% completion, ένα playthrough δεν είναι αρκετό και ίσως χρειαστείτε περισσότερα από δύο. Επίσης, ο βαθμός του interaction που αναπτύξατε με την Elena, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για το ποιο από τα πέντε διαθέσιμα endings θα παρακολουθήσετε. Οπότε εάν λάβουμε υπόψη τα παραπάνω, η συνολική αντοχή του τίτλου κρίνεται ικανοποιητική.Γραφικά
Ο οπτικός τομέας του Pandora’s Tower είναι απογοητευτικός. Παρά τους περιορισμούς που θέτει το hardware του Wii, η ποιότητα των γραφικών είναι κατώτερη των περιστάσεων. Χωρίς καμία αμφιβολία η δουλειά των developers χαρακτηρίζεται πρόχειρη. Παρατηρoυνται θολά textures και έντονα προβλήματα aliasing στα περιβάλλοντα, ειδικά όταν κάνετε zoom-in με την χρήση της Oraclos Chain. Γενικά ο τεχνικός τομέας είναι ξεπερασμένος, θυμίζοντας τίτλους από προηγούμενες γενιές κονσόλων.

Από την μετριότητα ξεφεύγει ο σχεδιασμός των κυρίων χαρακτήρων, ο οποίος είναι ικανοποιητικός, με αρκετές λεπτομέρειες τόσο στα πρόσωπά τους, όσο και στην ενδυμασία τους. Τα εφέ φωτισμού είναι δύο ταχυτήτων, σε κάποιες περιπτώσεις εξαιρετικά ενώ σε κάποιες άλλες απαράδεκτα. Το lip sync εμφανίζει και αυτό προβλήματα, αφού είναι συγχρονισμένο με βάση τα ιαπωνικά και όχι τα αγγλικά.


Ένα από τα ελάχιστα θετικά στοιχεία αποτελεί ο σχεδιασμός των τοποθεσιών, ο οποίος είναι εμπνευσμένος και με όμορφους χρωματισμούς. Επίσης, δεν παρατηρήσαμε πτώσεις του frame rate ακόμα και όταν εμφανίζονται πολλοί εχθροί ταυτόχρονα στην οθόνη.

Soundtrack βγαλμένο από το Μέγαρο Μουσικής
Ηχητικά ο τίτλος κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα με εξαίρεση το voice acting. Ενώ στην ιαπωνική έκδοση οι ηθοποιοί ερμηνεύουν με ρεαλισμό τους χαρακτήρες, στην ευρωπαϊκή η ερμηνεία τους κρίνεται το λιγότερο απογοητευτική. Δυστυχώς δεν μπορείτε να επιλέξετε την ιαπωνική γλώσσα από τα options, όπως για παράδειγμα στο Xenoblade Chronicles.

Τα ηχητικά εφέ αποδίδονται ρεαλιστικά, όπως για παράδειγμα ο ήχος που κάνει η αλυσίδα καθώς τυλίγεται γύρω από έναν εχθρό. Την παράσταση καταφέρνει να κλέψει το soundtrack. Ειδικά το main theme του που ονομάζεται Catenae Fortunae, αποτελεί μια από τις καλύτερες συνθέσεις που έχουμε ακούσει ποτέ. Είναι βασισμένο στο ρέκβιεμ Dies Irae του Giuseppe Verdi και το ερμηνεύει η φιλαρμονική ορχήστρα. Στα ίδια μεγαλειώδη επίπεδα κυμαίνονται και τα υπόλοιπα μουσικά θέματα.


Μια εναλλακτική πρόταση
Η ποιότητα του Pandora’s Tower δυστυχώς δεν φτάνει τα επίπεδα των προσφάτων JRPG που κυκλοφόρησαν στο Wii, τα οποία καλώς ή κακώς αποτελούν χωρίς αμφιβολία μέτρο σύγκρισης. Αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην απειρία της Ganbarion στη συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιών. Ο ξεπερασμένος τεχνικός τομέας αποτελεί το μεγαλύτερο “αγκάθι” αυτής της δημιουργίας.

Παρόλα αυτά, ο παρόν τίτλος καταφέρνει να προσφέρει μια διασκεδαστική εμπειρία τόσο στους οπαδούς των RPG γενικότερα, όσο και στους fans της σειράς Castlevania. Τέλος, θα πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα σε όσους επιμελήθηκαν την μουσική επένδυσή του, καθώς στον συγκεκριμένο τομέα η δουλειά που έχει γίνει είναι αριστουργηματική.

Θετικά:
- Ενδιαφέρον σενάριο
- Εξαιρετικό soundtrack
- Ικανοποιητικός βαθμός πρόκλησης
- Διασκεδαστικό gameplay

Αρνητικά:
- Προβληματική κάμερα
- Ξεπερασμένος τεχνικός τομέας
- Voice acting κατώτερο των περιστάσεων

Βαθμολογία
Γραφικά: 5.5
Ήχος: 7.5
Gameplay: 8
Αντοχή: 8
Γενικά: 7.2

Μια ιδιαίτερη δημιουργία που παρά τα ελαττώματά της αξίζει την προσοχή σας.

Παντελής Δασκαλέλος

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 BlaCkFeATh3R (Level 18) 12/10/2013 15:17
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο,καιρός ήταν για κάποιο καλό καινούριο horror game,έτσι για να ξεκολλήσουμε από τα γνωστά σε όλους Amnesia & Slender,καθώς και άλλα σύντομα horror games όπως πχ το Pesadelo
#2 +1 GamerUrso (Level 23) 12/10/2013 15:34
Quoting BlaCkFeATh3R:
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο,καιρός ήταν για κάποιο καλό καινούριο horror game,έτσι για να ξεκολλήσουμε από τα γνωστά σε όλους Amnesia & Slender,καθώς και άλλα σύντομα horror games όπως πχ το Pesadelo


Έχεις δοκιμάσει το Outlast? Είναι εξίσου καλό πρόσφατο Horror. Που προσοπικά το θεωρώ καλύτερο απο Amnesia και Slender.

Ωραίο φαίνεται , για να δούμε όμως αν θα αξίζει.
#3 GamerPs3maniac (Level 16) 07/03/2014 20:14
Το μέλλον θα δείξει αν αξίζει ο τίτλος.
#4 Nicko (Level 20) 05/04/2014 13:19
Καλό το βιντεάκι το τελευταίο μου θύμισε λίγο dead space στη θάλασσα ελπίζω να βγει καλό horror.
#5 GamerPs3maniac (Level 16) 07/04/2014 12:02
Η ιδέα καλή φαίνεται. Πως θα είναι στην πράξη είναι το Θέμα. Ίδωμεν...
#6 izamaru (Level 14) 07/04/2014 21:00
Το Soundtrack θα το επιμεληθεί ο Σφακιανάκης? :P
Score 7.2
0 User Score
(0 vote )
User Reviews 0
Genre: Action RPG
Developer: Ganbarion
Publisher: Nintendo
Διάθεση:
Players:
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 13/04/2012
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

1.
Martha is Dead   (9.0)
3.
5.
It Takes Two   (8.0)
6.
7.
9.
10.
Dead by Daylight   (7.0)
Notification