Οι servers του Palworld κοστίζουν 478.000 δολάρια το μήνα

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι servers του Palworld κοστίζουν 478.000 δολάρια το μήνα

Οι servers του Palworld κοστίζουν 478.000 δολάρια το μήνα

Για να τρέχει το παιχνίδι ομαλά.

Η εταιρεία ανάπτυξης Pocketpair ξοδεύει περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια το μήνα για να διατηρήσει τους servers του Palworld σε ομαλή λειτουργία.

Σε ένα tweet, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pocketpair, Takuro Mizobe, δημοσίευσε ένα απόσπασμα για το πώς έχει αλλάξει το κόστος των servers από τότε που κυκλοφόρησε το παιχνίδι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, αστειευόμενος ότι το στούντιο θα μπορούσε να «χρεοκοπήσει από τις χρεώσεις των servers».


Ο network engineer του Palworld, Chujo Hiroto, είπε ότι στην εταιρεία είχαν λάβει οδηγίες «να μην αφήσουν ποτέ την υπηρεσία να πέσει, ό,τι κι αν γίνει».

«Ακολουθώντας την εντολή να μην αφήσουμε ποτέ την υπηρεσία να πέσει, ό,τι κι αν γίνει, ετοιμάσαμε servers χωρίς να λάβουμε υπόψη το κόστος», πρόσθεσε ο Hiroto. "Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν στο έπακρο! $478.000…"

Λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την early access του, το Palworld ξεπέρασε επίσημα τους 19 εκατομμύρια παίκτες σε Xbox Series X/S και PC, με τη Microsoft να το διαφημίζει ως τη μεγαλύτερη κυκλοφορία third-party στην ιστορία του Game Pass.

Δείτε τους...κλώνους του Palworld που εμφανίστηκαν πρόσφατα και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification