• Ειδήσεις
  • Survival
  • Η Konami θα φέρει την σειρά Silent Hill στις κονσόλες αυτής της γενιάς

Η Konami θα φέρει την σειρά Silent Hill στις κονσόλες αυτής της γενιάς

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Konami θα φέρει την σειρά Silent Hill στις κονσόλες αυτής της γενιάς

Η Konami θα φέρει την σειρά Silent Hill στις κονσόλες αυτής της γενιάς

Όπως αποκάλυψε ένας level designer.

Η Konami ετοιμάζει ports της σειράς Silent Hill στις τρέχουσες κονσόλες.

Στο τέταρτο από τα βίντεο που ανέβασε στο YouTube την βραδιά κυκλοφορίας του Silent Hill: The Short Message, ένας level designer αποκάλυψε ότι η Konami είχε αρχικά επικοινωνήσει με την ομάδα στο Hexadrive - ένα στούντιο που είχε δουλέψει κυρίως στα ports παλαιότερων games και βοήθησε και στο Silent Hill: The Short Message -  για το "ενδεχόμενο ports της σειράς Silent Hill σε νέες κονσόλες".

Ο Rika Miyatani, chief level designer στην Hexadrive, είπε ότι το στούντιο τους είχε αρχικά εμπλακεί με την Konami στο development του Silent Hill 2 Remake. Η Konami βέβαια το ανέθεσε στην Πολωνική Bloober Team, αλλά ο Miyatani λέει ότι μόλις έξι μήνες αργότερα, η Konami ήρθε ξανά σε επαφή για να συζητήσει το Silent Hill: The Short Message:
«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου εμένα, που συμμετείχα σε αυτή τη συζήτηση, ήταν μεγάλοι fans του Silent Hill, έτσι, εσωτερικά, ο κόσμος άρχισε να μιλάει και είπαμε ότι και τα ports θα ήταν ωραία, αλλά αυτό που πραγματικά θα θέλαμε να δούμε είναι ένα remake του Silent Hill για κονσόλες τρέχουσας γενιάς», είπε ο Miyatani,.

Δεν έχει γίνει άλλη αναφορά για port των αρχικών τίτλων Silent Hill σε συστήματα τρέχουσας γενιάς, ούτε κάποια ένδειξη για το ποια games, συγκεκριμένα, η Konami ήθελε να μεταφέρει. 

Διαβάστε περισσότερα για το free-to-play Silent Hill: The Short Message που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or