• Ειδήσεις
  • Survival
  • Νέα Horror games από τον Sam Barlow, δημιουργό των Immortality και Silent Hill: Shattered Memories

Νέα Horror games από τον Sam Barlow, δημιουργό των Immortality και Silent Hill: Shattered Memories

Ερμής Δερβίσης
Νέα Horror games από τον Sam Barlow, δημιουργό των Immortality και Silent Hill: Shattered Memories

Νέα Horror games από τον Sam Barlow, δημιουργό των Immortality και Silent Hill: Shattered Memories

Αποκαλύφθηκαν με κωδικές ονομασίες.

Ο Sam Barlow, δημιουργών των πρόσφατων FMV, Telling Lies και Immortality ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω σε δύο νέα Horror games.

Και τα δύο games έχουν εμφανιστεί στο Steam, αλλά οι σελίδες τους είναι αρκετά κρυπτογραφημένες και δεν αποκαλύπτουν πολλές πληροφορίες. Το πρώτο ονομάζεται Project C, το οποίο φαίνεται ότι θα είναι και αυτό FMV, από τα σημεία της περιγραφής του όπου διαβάζονται. Το δεύτερο ονομάζεται Project D, και θα είναι Survival Horror. Κάποιες από τις λέξεις που διαβάζονται είναι οι: 1983, νοσοκόμα, εφιάλτης, πόρτες και σπίτι.

Μετά την αποκάλυψη των games, ο Barlow έδωσε συνέντευξη στο Kinda Funny Games δίνοντας μερικές παραπάνω πληροφορίες. Για το Project C δήλωσε: "Θα τηρήσει την παράδοση του Immortality, θα χτίσει πάνω στην συγκεκριμένη τεχνολογία, αλλά θα πάει προς άλλη κατεύθυνση. Είναι ένα Sci-fi Horror με μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα και θα περιλαμβάνει ίσως τον πιο γεμάτο μηχανισμό που έχουμε σκεφτεί στο είδος."

Για το Project D ο Barlow δήλωσε: "Αυτό θα είναι για τους παλιούς μου fans που έπαιξαν το Silent Hill: Shattered Memories εκείνη την εποχή. Σκεφτείτε τι θα γίνει αν η ομάδα του Immortality το συμπτύξει με ένα Third-person Survival Horror." Το Shattered Memories είχε κυκλοφορήσει το 2009 και αποτελούσε ένα είδος remake του αρχικού Silent Hill.  Ήταν το τελευταίο project του Barlow στην Climax Studios, πριν αποχωρήσει και ξεκινήσει το Her Story στην Half Mermaid. Η Climax Studios είχε αναλάβει και το prequel Silent Hill: Origins.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δύο projects δεν αποκαλύφθηκαν από τον Barlow.

Διαβάστε το review του Immortality και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or