Η Capcom ετοιμάζει νέα Resident Evil remakes

NewHot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Capcom ετοιμάζει νέα Resident Evil remakes

Η Capcom ετοιμάζει νέα Resident Evil remakes

Σύμφωνα με επίσημη δήλωση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/6/23 - Η Capcom θέλει να μάθει σε έρευνα ποια άλλα Resident Evil Remakes θέλετε] Η Capcom ανήρτησε πρόσφατα μια έρευνα στην οποία ρωτάει τους fans για τα Resident Evil games που θέλουν να φτιάξει σε remake. Η έρευνα δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένα μελλοντικά σχέδια για τη σειρά, αλλά φαινομενικά μετράει το ενδιαφέρον για νέα remakes.

Το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας επικεντρώνεται στην εξοικείωση των fans με τη σειρά, τα social media του Resident Evil και το επίσημο site. Ωστόσο, η τελευταία σελίδα της έρευνας ρωτάει τους χρήστες ποια Resident Evil games θέλουν να ξαναφτιάξουν, με ένα πλαίσιο κειμένου που επιτρέπει στους fans να πληκτρολογούν ό,τι θέλουν.

Όταν πρόκειται για την ανάπτυξη ενός νέου remake, υπάρχει μια πλούσια ιστορία Resident Evil games στα οποία μπορεί να αναφερθεί η Capcom. Από την αρχή της σειράς το 1996, έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες games σε πολλές γενιές συστημάτων.

Πολλοί fans θέλουν ένα ριμέικ Resident Evil: Code Veronica, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά για το Sega Dreamcast το 2000. Αυτό το παιχνίδι διαδραματίζεται λίγο μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2 και ταυτόχρονα με το Resident Evil 3: Nemesis. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι το «πραγματικό» Resident Evil 3, καθώς προωθεί την ιστορία αναμφισβήτητα περισσότερο από αυτή του Nemesis. Εξαιτίας αυτού, αντιμετωπίζεται ως μια σημαντική προσθήκη στη συνολική ιστορία, παρόλο που δεν είναι μια αριθμημένη έκδοση.

[UPDATE: 1/12/23 - Νέα remakes] Μιλώντας σε μια εκδήλωση βραβείων για συνεργάτες του PlayStation στην Ιαπωνία, ο Yasuhiro Ampo της Capcom ρωτήθηκε εάν επρόκειτο να δημιουργηθούν περισσότερα παιχνίδια Resident Evil με τον ίδιο τρόπο όπως τα Resident Evil 2, 3 και 4. «Ναι, έχουμε κυκλοφορήσει τρία remakes μέχρι στιγμής και όλα είχαν θετική ανταπόκριση», είπε. «Δεδομένου ότι επιτρέπει σε ένα σύγχρονο κοινό να παίζει αυτά τα παιχνίδια, είναι κάτι που χαίρομαι να κάνω ως κάποιος που αγαπά αυτά τα παλαιότερα games και θέλουμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε περισσότερα. Το παιχνίδι που θα κάνουμε remake θα το ανακοινώσουμε στο μέλλον οπότε παρακαλούμε περιμένετε».

Ο Ampo είπεε επίσης για το πώς δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζει η Capcom εάν ένα remake θα έχει καλά reviews, αλλά τα σχόλια και οι απόψεις των παικτών ήταν σημαντικά για την ανάπτυξή τους.

Διαβάστε το review του Resident Evil 4 remake και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification