Υπάρχει πιθανότητα να δούμε Valheim 2

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Υπάρχει πιθανότητα να δούμε Valheim 2

Υπάρχει πιθανότητα να δούμε Valheim 2

Σύμφωνα με τον lead artist.

Ο Robin Eyre, lead artist του Valheim στην εταιρεία ανάπτυξης Iron Game Studio, δήλωσε ότι υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε ένα Valheim 2.

Όταν ρωτήθηκε εάν ήταν δυνατή μια συνέχεια του δημοφιλούς τίτλου Survival, ο Eyre απάντησε καταφατικά, αλλά σημείωσε ότι η αρχική του ιδέα για spin-off, η οποία θα ήταν μια δραματική αλλαγή τόσο στο στυλ παιχνιδιού όσο και στα οπτικά στοιχεία, δεν φαίνεται να έχει πολύ μέλλον.

Έκανε την πρόταση και όπως δήλωσε: «Μου είπαν όχι, άρα αυτό δεν συμβαίνει. Αυτό δεν είναι sequel, αλλά θέλω να κάνω ένα παιχνίδι Greydwarf. Είναι ένα side-scroller με pixel art γραφικά όπου παίζετε ως Greydwarves, και αντ' αυτού είναι εναντίον των Vikings».

Η παρουσίαση του Eyre προφανώς περιελάμβανε μερικές ιδέες για να συνδεθεί το greydwarf game απευθείας με το Valheim σε κάτι περισσότερο από απλή ιστορία. Για παράδειγμα, το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν συμπλήρωμα του αρχικού Valheim, με τη δυνατότητα μεταφοράς στοιχείων που αποκτήθηκαν από το Valheim προς το side-scroller ή θα μπορούσε να ήταν ένα easter egg μέσα στο Valheim.

Πάντως η ιδέα του Eyre θα ήταν κόντρα στα συνηθισμένα, αφού θα σας επέτρεπε να παίξετε ενάντια στην πλευρά του ήρωα από το κύριο παιχνίδι.

Το Valheim είναι διαθέσιμο σε early access για PC, Xbox Series X/S και Xbox One.

Διαβάστε το preview του Valheim και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification