• Ειδήσεις
  • Strategy
  • Η Wargaming σας επιτρέπει να παίξετε World of Warships σε πραγματικό πολεμικό πλοίο

Η Wargaming σας επιτρέπει να παίξετε World of Warships σε πραγματικό πολεμικό πλοίο

Η Wargaming σας επιτρέπει να παίξετε World of Warships σε πραγματικό πολεμικό πλοίο

Η Wargaming σας επιτρέπει να παίξετε World of Warships σε πραγματικό πολεμικό πλοίο

Πρόκειται για το HMS Belfast του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που συμμετείχε σε ιστορικές μάχες.

Η εταιρεία ανάπτυξης Wargaming έφτιαξε ένα δωμάτιο με υπολογιστές σε ένα πολεμικό πλοίο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου όπου μπορείτε να παίξετε World of Warships.

Το HMS Belfast είναι ένα πολεμικό πλοίο του Βασιλικού Ναυτικού του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, που καθελκύστηκε για πρώτη φορά το 1938 και έχει ιστορία που περιλαμβάνει τις αρκτικές φάλαγγες, την D-Day, τον Ψυχρό Πόλεμο, τον Πόλεμο της Κορέας και πολλά άλλα. Το πολεμικό πλοίο αποσύρθηκε το 1963 πριν τελικά διασωθεί και διατηρηθεί ως μουσειακό πλοίο, και τώρα είναι μόνιμα αγκυροβολημένο στον ποταμό Τάμεση μεταξύ της Γέφυρας του Λονδίνου και της Γέφυρας του Πύργου.

Το εσωτερικό του πλοίου μεταφέρει τους επισκέπτες στα εννέα καταστρώματα και στα διάφορα εκθέματα που αφηγούνται την ιστορία του πλοίου και τη ζωή του 950 μελών του πληρώματός του. Το HMS Belfast που έκλεισε τον Μάρτιο του 2020 λόγω της πανδημίας, έχει υποστεί κάποιες αλλαγές ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά στις 8 Ιουλίου, και ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης του World of Warships Wargaming.

Το "World of Warships Command Centre" είναι ένα δωμάτιο γεμάτο με υπολογιστές και κονσόλες, στα οποία μπορείτε να παίξετε το World of Warships (το οποίο περιλαμβάνει το HMS Belfast μεταξύ των πολλών ιστορικών πλοίων του). Αν αναρωτιέστε γιατί συνέβη ποτέ αυτή η συνεργασία, Το γεγονός ότι το HMS Belfast συντηρείται και διαχειρίζεται από ένα ιδιωτικό καταπίστευμα και όχι από τη βρετανική κυβέρνηση είναι πιθανώς ο λόγος που συνέβη ποτέ αυτή η συνεργασία, σύμφωνα με το site PC Gamer. Η Wargaming κάνει τα πάντα για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση των μουσείων του πραγματικού κόσμου που διατηρούν την ιστορία στην οποία βασίζονται τα παιχνίδια του.

Ο Victor Kislyi, διευθύνων σύμβουλος της Wargaming δήλωσε: "Τον τελευταίο χρόνο είχαμε το προνόμιο να συνεργαστούμε με ναυτικά μουσεία σε όλο τον κόσμο και να τα υποστηρίξουμε σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε μια νέα διάσταση στην ήδη απίστευτη προσφορά στο HMS Belfast και ανυπομονούμε να δούμε αυτό το ιστορικό πολεμικό πλοίο να ενθουσιάζει και να εκπαιδεύει τους επισκέπτες για άλλη μια φορά!"

Το HMS Belfast είναι και πάλι ανοιχτό για το κοινό από τις 8 Ιουλίου.

Διαβάστε το review του World of Warships και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification