Humankind

Hot
Humankind

Humankind

Νέο τρέιλερ στα The Game Awards. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/8/19] Κατά την διάρκεια του Opening Night της Gamescom, η Sega αποκάλυψε ένα καινούργιο Strategy της Amplitude Studios, το Humankind.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής, στο οποία δημιουργείτε και αναπτύσσετε τον πολιτισμό σας από την Νεολιθική εποχή μέχρι και την σημερινή. Όσο ο πολιτισμός σας εξελίσσεται, μπορείτε να ενώσετε διάφορες κοινωνίες μεταξύ τους για μοναδικούς συνδυασμούς. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 60 ιστορικούς πολιτισμούς στο λανσάρισμα, όπως οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Χμέρ, και Βίκινγκς.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ ανακοίνωσης παρακάτω:

Στο παιχνίδι θα δείτε αληθινές ιστορικές φιγούρες και αληθινά γεγονότα του παρελθόντος να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια σας. Μπορείτε ακόμα να ελέγξετε διάφορους παράγοντες στην μάχη, όπως π.χ να χτίσετε την αποικία σας σε υψηλό έδαφος ώστε να είναι πιο δύσκολο να σας επιτεθούν.

Η Γαλλική Amplitude έχει αναπτύξει τα Endless Space, Endless Legend και Dungeon of the Endless.

[UPDATE: 15/12/19 - Gameplay trailer στα The Game Awards] Στα πλαίσια της τελετής βράβευσης των The Game Awards, παρουσιάστηκε ένα gameplay trailer για το 4X Turn-Based Strategy Humankind.

 

Στο νέο βίντεο θα δείτε την δημιουργία του avatar σας και το σύστημα μάχης. Επίσης, παρουσιάζονται οι ναυμαχίες του παιχνιδιού. Θα μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε νέα εμφάνιση για το avatar σας, κάνοντας level up σε ένα σύστημα meta-progression.

[UPDATE 2: 11/12/20 - Νέο τρέιλερ στα The Game Awards] Η Sega παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Humankind στα The Game Awards, με την ηρωίδα Lucy. Η Lucy ηγείται ενός πολιτισμού που έχει δημιουργήσει. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στο Humankind θα παίζετε σε τέσσερις εποχές ή σε 150 turns (ανάλογα με το τι θα προκύψει πρώτο). Θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 10 διαφορετικά cultures και το καθένα θα έχει διαφορετικά gameplay attributes. Θα δώσετε μάχες σε στεριά και θάλασσα και θα μπορείτε να έχετε και διπλωματικές σχέσεις ενάντια σε επτά αντιπάλους, ελεγχόμενους από την A.I.

Το Humankind αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC στις 22 Απριλίου 2021.

Διαβάστε επίσης για το Ancestors: The Humankind Odyssey και συζητήστε για το Humankind στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/12/2020 08:25
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον ειδικά με το μπλέξιμο των πολιτισμών και το ποιά θα είναι η κατάληξη πολλών απο τις αποφάσεις που θα παρθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Notification