Iron Harvest

Hot
Iron Harvest

Iron Harvest

Προβληματική κυκλοφορία και επιστροφή χρημάτων στο Epic Games Store. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/11/16] Η ανεξάρτητη Γερμανική εταιρεία ανάπτυξης KING Art Games μόλις ανακοίνωσε το Iron Harvest, ένα Real-Time Strategy που θα εξελίσσεται σε μία εναλλακτική πραγματικότητα του 1920.

Το όνομα Iron Harvest προέρχεται από την ετήσια "συγκομιδή" από ξεχασμένα πολεμικά υλικά όπως όπλα, σφαίρες και συρματοπλέγματα που πραγματοποιούσαν Βέλγοι και Γάλλοι αγρότες από την λήξη του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου και έπειτα σε όλο το Δυτικό Μέτωπο. Στο παιχνίδι απ' ότι φαίνεται αυτά χρησιμοποιούνται για κατασκευαστούν φανταστικά όπλα και mechs.

Τα levels χαρακτηρίζονται από sandbox στοιχεία και έτσι η ιστορία θα εξελίσσεται δυναμικά και θα μπορείτε να προσεγγίσετε τον στόχο σας με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά. Στη διάθεσή σας θα έχετε στρατιώτες, mechs και ήρωες, μονάδες με τις οποίες θα αντιμετωπίζετε τις αντίστοιχες του εχθρού. Οι τακτικές θα επικεντρώνονται σε μηχανισμούς κάλυψης όπως και στο διαδραστικό περιβάλλον, στο οποίο θα μπορείτε να καταστρέφετε τοίχους και κτίρια.

[UPDATE: 17/8/17 - Launch trailer] Η εταιρεία ανάπτυξης King Art Games δημοσίευσε ένα gameplay trailer για το Iron Harvest.

Τα gameplay πλάνα είναι ελάχιστα, ωστόσο αποτελούν όπως και να έχει ένα πρώτο δείγμα. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 2: 30/12/17 - Gameplay trailer με τους μηχανισμούς] Η KINGArtGames δημοσίευσε ένα βίντεο από την pre-alpha έκδοση του Iron Harvest.

Στο gameplay video βλέπετε την καταστροφή των κτιρίων και των σημείων κάλυψης, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε νέα σημεία κάλυψης. Στην pre-alpha έκδοση προστέθηκαν ο έλεγχος της ομάδας, το pathfinding, όπλα και armor, user interface, είδη ζημιάς και πλήρες σύστημα ελέγχου.

 [UPDATE 3: 28/8/19 - Νέο τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας] Πρόσφατα, η KING Art Games δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ για το Iron Harvest. Στο βίντεο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, παρουσιάζεται μια σύντομη αφήγηση του σεναριακού προλόγου του, ενώ φαίνονται σκηνές πρώιμης κινηματογράφισης με την προσθήκη mechs. Επιπλέον, ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στο 2020. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα σημεία κάλυψης, ενώ το παιχνίδι θα έχει πάνω από 20 αποστολές και ξεχωριστές ιστορίες για καθένα από τα τρία factions. Πέρα από το campaign θα υπάρχουν Skirmish και multiplayer modes.

[UPDATE 4: 2/9/20 - Μετάθεση ημερομηνίας κυκλοφορίας στο Epic Games Store] Το Iron Harvest δεν κυκλοφόρησε τελικά στο Epic Games Store, παρά μόνο στο Steam.

Στο Epic Games Store δόθηκε επιστροφή χρημάτων σε όσους το αγόρασαν. Επίσης, οι χρήστες που το έχουν αγοράσει παραπονιούνται ότι είναι ημιτελές και ζητούν περισσότερα multiplayer maps και περισσότερα game modes.

Το Iron Harvest αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Διαβάστε το review του Offworld Trading Company. Συζητείστε τα πάντα σχετικά με το Iron Harvest σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 04/11/2016 13:02
Αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται.Περιμέ νουμε για περισσότερες λεπτομέρειες.
#2 Zaratoth (Level 28) 18/08/2017 12:28
Μου άρεσε πολύ η κοσμοπλασία του επιτραπεζίου "Scythe" και χαίρομαι που χρησιμοποιείται και σε video game.
#3 Tsolebas (Level 7) 31/12/2017 15:18
Φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον, περιμένω πως και πως νέα σχετικά με την κυκλοφορία.
Notification