• Ειδήσεις
  • Sports
  • Οι κάτοχοι του Nintendo Switch Sports σπάνε τηλεοράσεις και άλλα αντικείμενα στο σπίτι τους

Οι κάτοχοι του Nintendo Switch Sports σπάνε τηλεοράσεις και άλλα αντικείμενα στο σπίτι τους

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι κάτοχοι του Nintendo Switch Sports σπάνε τηλεοράσεις και άλλα αντικείμενα στο σπίτι τους

Οι κάτοχοι του Nintendo Switch Sports σπάνε τηλεοράσεις και άλλα αντικείμενα στο σπίτι τους

Επειδή τα χειριστήρια...εκσφενδονίζονται.

Μετά το Wii Sports του Nintendo Wii, με το οποίο είχαμε...ατυχήματα με το Wiimote, τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται με το Nintendo Switch Sports.

Ορισμένοι από τους χρήστες που αγόρασαν το παιχνίδι, είχαν κάποια ατυχήματα στο σπίτι τους. Κάποιοι από αυτούς πέταξαν κατά λάθος τα χειριστήρια στις τηλεοράσεις τους και ως εκ τούτου έσπασαν αρκετές οθόνες.

Το Nintendo Switch Sports είναι ένα Sports game όπου χρησιμοποιείτε τα joycon σαν τα Wiimote. Υπάρχουν διάφορα αθλήματα, όπως τα μπόουλινγκ, ποδόσφαιρο, τένις και βόλεϊ. Όπως και στο Wii Sports του 2006, χρησιμοποιείτε τα ενσωματωμένα motion sensing controls του ασύρματου χειριστηρίου joy-con για να παίξετε, πράγμα που συνήθως σημαίνει ότι πρέπει να σηκωθείτε και να συμμετέχετε ενεργά. Και ακριβώς όπως το Wii Sports, επειδή το Joy-Con είναι ένα ασύρματο χειριστήριο, κάποιοι gamers έχουν ατυχήματα, καθώς τα χειριστήρια τους φεύγουν από τα χέρια ενώ παίζουν κι έτσι σπάνε τις τηλεοράσεις τους.

Ένας streamer του Twitch με το όνομα 63man έγινε viral το Σαββατοκύριακο αφού πέταξε ανέμελα το κόκκινο Joy-Con του στην οθόνη του ενώ έπαιζε τένις. Υπάρχουν βίντεο άλλων gamers που καταστρέφουν εντελώς τις οθόνες τους. Η Nintendo προσπάθησε να περιορίσει ξανά αυτά τα ατυχήματα, συμπεριλαμβάνοντας λουράκια καρπού με τα Joy-Con, όπως ακριβώς έκανε με το Wii remote. Το πιο επικίνδυνο παιχνίδι πάντως για να παίξει κάποιος είναι το τένις, καθώς έχει απότομες κινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα για το Nintendo Switch Sports και συζητήστε για το Nintendo Switch στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification