PGA Tour 2K21

PGA Tour 2K21

PGA Tour 2K21

Αποκλειστική συμφωνία με τον Tiger Woods και εξαγορά της εταιρείας ανάπτυξης.

Η 2K Games έκλεισε αποκλειστική συμφωνία με τον Tiger Woods και αγόρασε την εταιρεία ανάπτυξης του PGA Tour.

Το PGA TOUR 2K21 είναι ένα Golf Simulation το οποίο περιλαμβάνει officially licensed επαγγελματίες από το PGA Tour,  εξοπλισμό και μάρκες ενδυμάτων."Ανυπομονώ να επιστρέψω στο χώρο των video games και με την 2K και τα HB Studios, βρήκα τους κατάλληλους συνεργάτες για να το κάνουμε αυτό", δήλωσε ο Tiger Woods τον Ιανουάριο, τονίζοντας ακόμη: " Έχω την τιμή να συμμετάσχω σε αυτήν την ευκαιρία και ανυπομονώ να μοιραστώ την εμπειρία και τις γνώσεις μου καθώς χτίζουμε μαζί το μέλλον των golf video games".

Η συνεργασία του Woods με την 2K περιλαμβάνει δικαιώματα για το όνομά του και την εμφάνισή του αποκλειστικά στο franchise PGA TOUR της 2K, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλα παιχνίδια golf δημοσιευθούν από την 2K κατά τη διάρκεια της περιόδου συνεργασίας. Ο Woods θα διαδραματίσει ενεργό ρόλο ως executive director και σύμβουλος στο PGA TOUR της 2K, ενώ η 2K θα συνεργαστεί επίσης με το Ίδρυμα TGR του Woods, το οποίο παρέχει προγράμματα σπουδών STEM και προγράμματα πρόσβασης σε κολέγια σε ανεπαρκείς οικονομικά φοιτητές.

"Στο golf, δεν υπάρχει μεγαλύτερο Icon από τον Tiger Woods. Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, λυπηθήκαμε για το πρόσφατο ατύχημα του και του ευχόμαστε πλήρη και ομαλή ανάρρωση ", δήλωσε ο David Ismailer, πρόεδρος της 2K, προσθέτοντας: "Είμαστε πρόθυμοι να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τον Tiger, του οποίου η θρυλική καριέρα ξεπέρασε το άθλημα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχει στη σειρά PGA TOUR 2K ως Executive Director".

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του HB Studios για την 2K, το PGA TOUR 2K21 έχει πουλήσει σχεδόν δύο εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα. Ευχάριστα νέα ,συμφωνείτε?Διαβάστε για την περίοδο που την συγκεκριμένη σειρά την έκανε publish η EA και για εκτενή συζήτηση μπείτε στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification