• Ειδήσεις
  • Software
  • Το Steam είχε για το 2021 69 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε ημέρα

Το Steam είχε για το 2021 69 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε ημέρα

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Steam είχε για το 2021 69 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε ημέρα

Το Steam είχε για το 2021 69 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε ημέρα

132 το μήνα.

Το Steam είχε 69 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες το 2021, κάθε ημέρα και 132 εκατομμύρια το μήνα.

Η Valve δημοσίευσε το Steam Year σε Review 2021. Το Year in Review είναι ένας συνδυασμός στατιστικών στοιχείων για τους πελάτες και συζητήσεων για developers που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Τα νέα νούμερα είναι εντυπωσιακά. Το 2021 το Steam είχε 69 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες κάθε ημέρα, 132 εκατομμύρια μοναδικούς μηνιαίους χρήστες και τον υψηλότερο αριθμό ταυτόχρονων παικτών. 27,4 εκατομμύρια άτομα.

Οι παίκτες ξόδεψαν κάτι λιγότερο από 38 δισεκατομμύρια ώρες στο Steam το 2021, μια αύξηση 21% σε σχέση με το 2020 και η Valve επισημαίνει ότι αυτό σημαίνει 4,3 εκατομμύρια χρόνια παιχνιδιού. Η Valve έχει δώσει 33...exabyte περιεχομένου στους χρήστες του Steam. Η Valve αναφέρει ότι ο αριθμός αυτός είναι περίπου πόσα δεδομένα θα χρησιμοποιούσατε αν τα 330 εκατομμύρια άτομα στις ΗΠΑ έκαναν download ένα παιχνίδι 100 GB."

Οι δαπάνες των παικτών αυξάνονται επίσης κατά 27% και 2,6 εκατομμύρια παίκτες έκαναν την πρώτη τους αγορά το 2021. Επίσης, οι κάτοχοι VR headset αυξήθηκαν κατά 11%. Το Oculus Quest 2 αποτελεί πλέον περισσότερο από το ένα τρίτο των ακουστικών Steam VR. 48 εκατομμύρια χειριστήρια χρησιμοποιούνται από τους παίκτες Steam, που αποτελούν λίγο περισσότερο από το 10% των καθημερινών sessions παιχνιδιού. Το ένα τρίτο των κορυφαίων games στο Steam προέρχονται από νέους developers και οι Κινέζοι προγραμματιστές έχουν ωφεληθεί ιδιαίτερα. Η Valve λέει ότι αυτή η ομάδα σημείωσε "300% αύξηση στις πωλήσεις από μη κινεζικές αγορές μόνο το περασμένο έτος".

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το joystick drift του Steam Deck και συζητήστε για το Steam στο παρακάτω forum topic

Ανταλλάξτε Steam IDs κάνοντας κλικ εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification