Η Tesla θέλει τα αυτοκίνητα της να είναι συμβατά με το Steam

Η Tesla θέλει τα αυτοκίνητα της να είναι συμβατά με το Steam

Η Tesla θέλει τα αυτοκίνητα της να είναι συμβατά με το Steam

Η πληροφορία πρόηλθε από ένα tweet του Elon Musk.

Τα Teslas μπορεί να δουν στο μέλλον συμβατότητα με το Steam σύμφωνα με ένα tweet του ιδρυτή της εταιρείας, Elon Musk.

Τα νέα μοντέλα Teslas είναι εξοπλισμένα με GPU της AMD, ικανές να τρέξουν απαιτητικά games συμπεριλαμβανομένου του διαβόητου Cyberpunk 2077 της CD Projekt. Η κεντρική οθόνη στο ταμπλό των οχημάτων Tesla προορίζεται να επιτρέπει την προβολή games και κέντρων πολυμέσων ενώ το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο, ίσως για να περνάει η ώρα ενώ τα οχήματα φορτίζουν, για παράδειγμα. Η λειτουργικότητα του Steam θα ήταν μια λογική επιλογή για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων gaming των οχημάτων Tesla. H χρήση του Linux από την Tesla (ενδεχομένως λόγω ενός gaming bump με την τεχνολογία συμβατότητας Proton της Valve) ως λειτουργικό σύστημα του ταμπλό, καθώς και η κοινή χρήση των γραφικών AMD RDNA2 από το Model S και το Steam Deck καθιστούν την ενσωμάτωση του Steam μια λογική επιλογή για την εταιρεία, σύμφωνα με το site PCGamesn.

Tα tweets του Musk για το θέμα είναι η μόνη επίσημη λέξη σχετικά με οποιαδήποτε συμβατότητα Steam για το ταμπλό της Tesla. Η ενσωμάτωση της υπηρεσίας στους τελικούς χρήστες στα ταμπλό της Tesla είναι πιθανώς πολύ μακριά. H Tesla τέθηκε υπό διερεύνηση από την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας για ορισμένα games που μπορούν να αναπαραχθούν στο ταμπλό του Tesla ενώ τα αυτοκίνητα βρίσκονται σε κίνηση. Αυτή η λειτουργία έχει απενεργοποιηθεί από την Tesla από τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά αναδεικνύει μια ικανότητα για απόσπαση της προσοχής κατά την οδήγηση που παρέχει το σημαντικό κέντρο πολυμέσων στα οχήματα Tesla.

Διαβάστε ακόμη για την δήλωση του Elon Musk ότι η Neuralink θα αρχίσει να εμφυτεύει μικροτσίπ σε ανθρώπους το 2022 και συζητήστε για τον επιχειρηματία στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification