Η Microsoft ετοιμάζει τα Windows 12 σύμφωνα με φήμες

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Microsoft ετοιμάζει τα Windows 12 σύμφωνα με φήμες

Η Microsoft ετοιμάζει τα Windows 12 σύμφωνα με φήμες

Προερχόμενες από δύο πηγές.

Η Microsoft είχε δηλώσει ότι τα Windows 10 θα ήταν τα τελευταία, ωστόσο μας εξέπληξε όταν πέρυσι το φθινόπωρο κυκλοφόρησε τα Windows 11.

Τώρα όμως, το Computerbase φέρνει μια φήμη στην επιφάνεια, η οποία αναφέρει ότι «η ανάπτυξη για το νέο λειτουργικό σύστημα έχει ήδη ξεκινήσει», σύμφωνα με ένα tweet από το ειδικό σε θέματα ασφάλειας account SwiftOnSecurity.

Η αρχική ανάρτηση έχει αφαιρεθεί τώρα, με το tweet να λέει ότι: "Η φήμη δεν έγινε δεκτή θετικά από την Microsoft". Αλλά το γεγονός ότι αυτό προήλθε από έναν χρήστη με επίσημο βραβείο «Most Valuable Professional» (MVP), σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Microsoft το έλαβε υπόψη της, μας κάνει σίγουρα να υποψιαζόμαστε ότι κάτι τρέχει. Επίσης, υπάρχει και μια δεύτερη φήμη από το site Deskmodder που λέει ότι τα Windows 12 θα ξεκινήσουν να αναπτύσσονται φέτος τον Μάρτιο.

Το SwiftOnSecurity είχε προφανώς αστειευθεί στην αρχική του ανάρτηση σχετικά με τα Windows 12 που απαιτούσαν δύο TPM modules. Φανταστείτε τον σάλο που θα προκαλούσε (αν ήταν πραγματικά δυνατό), ειδικά μετά την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το Internet αφού τα Windows 11 ανακοίνωσαν τις απαιτήσεις TPM για τα Windows 11 και στη συνέχεια αποκάλυψαν γρήγορα πώς να τις παρακάμψετε για να ηρεμήσει τον κόσμο.

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro και αναβαθμίστε σε Windows 11 μόνο με 12,5 ευρώ, δηλαδή στο ένα εικοστό της τιμής που τα πουλάει η Microsoft! Απλά βάλτε τον κωδικό GAME στο checkout.

Διαβάστε περισσότερα για τα Windows 11 που απαιτούν Microsoft account και συζητήστε για τα Windows 12 στο παρακάτω forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification