• Ειδήσεις
  • Software
  • Τα Windows 11 Pro θα ζητούν σύντομα να έχετε Microsoft account για να τα κάνετε install

Τα Windows 11 Pro θα ζητούν σύντομα να έχετε Microsoft account για να τα κάνετε install

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα Windows 11 Pro θα ζητούν σύντομα να έχετε Microsoft account για να τα κάνετε install

Τα Windows 11 Pro θα ζητούν σύντομα να έχετε Microsoft account για να τα κάνετε install

Κάτι που γίνεται ήδη στα Windows 11 Home.

Τα Windows 11 Pro σύντομα θα σας αναγκάσουν να έχετε ένα Microsoft account για την εγκατάσταση.

Οι χρήστες των Windows 11 Pro θα πρέπει να συνδέονται στο Internet με τον λογαριασμό τους Microsoft κατά την εγκατάσταση. Αυτό συμβαίνει ήδη κατά την εγκατάσταση των Windows 11 Home, αλλά τώρα η λειτουργία δοκιμάζεται και με τα Windows 11 Pro.

Η αλλαγή αποκαλύφθηκε στο αρχείο καταγραφής αλλαγών για το build 22557 των Windows 11 Insider preview. Η σύνδεση στο Internet θα απαιτείται μόνο κατά την αρχική ρύθμιση της συσκευής (OOBE). Εάν επιλέξετε να ρυθμίσετε τη συσκευή για προσωπική χρήση, θα απαιτείται και MSA για τη ρύθμιση.

Ενώ η Microsoft απαιτεί από τους χρήστες των Windows 11 Home να έχουν λογαριασμό Microsoft, είναι λίγο μπερδεμένο το γιατί οι χρήστες των Windows 11 Pro πρέπει ξαφνικά να τον έχουν και αυτοί. Είναι ένας από τους πολλούς λόγους που οι χρήστες πληρώνουν επιπλέον για την έκδοση Pro. Η αλλαγή αυτή πιθανόν να εκνευρίσει ορισμένους IT Managers, που συντηρούν πολλά PC μαζί. 

Επίσης ορισμένοι χρήστες δεν θέλουν να συνδέονται στο Microsoft account τους για τους δικούς τους λόγους (π.χ. δεν επιθυμούν να παρακολουθείται η δραστηριότητά τους στο PC). Η αλλαγή αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στις πιο πρόσφατες preview εκδόσεις των Windows 11 Pro. Δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη πότε και αν τελικά θα υλοποιηθεί στην τελική έκδοση των Windows 11 Pro.

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro και αναβαθμίστε σε Windows 11 μόνο με 12,5 ευρώ, δηλαδή στο ένα εικοστό της τιμής που τα πουλάει η Microsoft! Απλά βάλτε τον κωδικό GAME στο checkout.

Διαβάστε περισσότερα για το πρώτο σημαντικό update των Windows 11 και συζητήστε για τα Windows 11 στο αντίστοιχο forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification