Η Microsoft ετοιμάζει AI τεχνολογία που θα κάνει upscale σε games

Η Microsoft ετοιμάζει AI τεχνολογία που θα κάνει upscale σε games

Η Microsoft ετοιμάζει AI τεχνολογία που θα κάνει upscale σε games

Πρόκειται για κάτι παρόμοιο με το Deep Learning Super Sampling της Nvidia.

Πολλές είναι οι εταιρίες που αφιερώνουν πόρους και ανθρώπινο δυναμικό στον τομέα του Resolution upscaling, καθώς μετά τις Nvidia, AMD και Epic, τώρα και η Microsoft θέλει να μπει στην σχετική αγορά.

Η Microsoft έχει αντιληφθεί πως για να πετύχουν τα games της, τόσο στον τομέα των γραφικών, όσο και σε δημοτικότητα, θα πρέπει να καταφέρει να δώσει στους παίκτες την δυνατότητα της 4K ανάλυσης. Έτσι, οι κάτοχοι Xbox Series X/S, αναμένεται να δουν σύντομα τα αποτελέσματα της νέα τεχνολογίας που ετοιμάζει. Μια τεχνολογία που βασίζεται σε AI. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτοί που παίζουν σε PC δεν θα επωφεληθούν από αυτήν την τεχνολογία. Ωστόσο, όπως και με την περίπτωση του DirectStorage, ίσως να αργήσουν να δουν διαφορά, σε σχέση με αυτούς που παίζουν σε Xbox.

Με την χρήση του DirectML API της Microsoft, η ομάδα της Microsoft θα έχει πρόσβαση στην πραγματική ουσία της έξυπνης μηχανικής μάθησης, και θα έχει μια καλή ευκαιρία να κάνει το κάθε παιχνίδι να τρέχει σε εξαιρετικά σε υψηλές αναλύσεις. Αυτό είτε πρόκειται να εκδηλωθεί ως μια λύση DLSS-esque, ή ίσως θα μπορούσε να καταλήξει σε μια πλήρη αναθεώρηση της διαδικασίας, για να δημιουργήσει κάτι εντελώς νέο.

H Microsoft είναι έτοιμη να αναθέσει το project αυτό στα πιο λαμπρά μυαλά, γι’ αυτό και αναζητάει senior και principal μηχανικό για software, με ειδικότητα στα γραφικά και το AI. “Η ομάδα του Xbox θα δουλεύει πάνω στο AI έτσι ώστε να κάνει τους παραδοσιακούς αλγορίθμους πιο αποδοτικούς, και να προσφέρει νέες λύσεις”, αναφέρει η αγγελία. “Η ομάδα του τομέα γραφικών μας, ψάχνει για μηχανικό που θα δημιουργήσει αλγορίθμους που θα εξυπηρετήσουν εκατομμύρια gamers. Μέσα από την ομαδική δουλειά θα δημιουργήσουμε ένα software που θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Θα κάνουμε την διαφορά στα γραφικά και στο gaming”, αναφέρει επίσης η αγγελία.

Διαβάστε για τον Ουκρανό hacker που εργαζόταν στη Microsoft και έκλεψε 10 εκατομμύρια δολάρια σε Xbox Gift cards. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification