Τα Windows 11 δεν θα έχουν Blue Screen of death αλλά...Black!

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα Windows 11 δεν θα έχουν Blue Screen of death αλλά...Black!

Τα Windows 11 δεν θα έχουν Blue Screen of death αλλά...Black!

Θα αλλάζει μόνο το χρώμα.

Για δεκαετίες, ξεκινώντας από την πρώτη τους έκδοση, μέχρι και σήμερα, τα Windows όταν κολλούσαν, αρκετές φορές εμφάνιζαν το λεγόμενο "Blue screen of death", κοινώς την μπλε οθόνη που σήμαινε ότι χάναμε ότι δεν είχαμε αποθηκεύσει και κάναμε restart το PC μας.

Τα Windows 11 αναμένεται να εμφανίζουν την Blue Screen of Death αν ποτέ (χτύπα ξύλο) κολλήσουν, μόνο που δεν θα ονομάζεται πλέον έτσι, πολύ απλά γιατί θα αλλάξει χρώμα. Θα λέγεται Black Screen of Death, καθώς θα είναι μαύρη!

Η οθόνη θα εμφανίζει ξανά το sad face που είχαμε δει και στα Windows 11, καθώς επίσης error logs και ένα QR code ώστε να κάνετε διάγνωση του σφάλματος που εμφάνισε το PC σας. Πάντως, από τα Windows 7 και μετά, η οθόνη του crash έχει μειωθεί. Ειδικά στα Windows 10. Ελπίζουμε να είναι εξαιρετικά σπάνιο να δούμε την μαύρη οθόνη και όλα να πάνε καλά στα Windows 11.

Τα Windows 11 θα κυκλοφορήσουν για PC μέσα στο 2021. Δείτε τα νέα τους χαρακτηριστικά.

Αποκτήστε τα Windows 11 από τώρα με 7.99 και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification