Η Microsoft αναστέλλει την λειτουργία του PC Health Check App

Η Microsoft αναστέλλει την λειτουργία του PC Health Check App

Η Microsoft αναστέλλει την λειτουργία του PC Health Check App

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε για να ελέγχει την συμβατότητα των Windows 11 σε παλιότερες συσκευές.

Η Microsoft θα αναστείλει την λειτουργία της εφαρμογής PC Health Check, που θα εκτιμούσε την κατάσταση των Windows, μετά από feedback χρηστών.

Το PC Health App θα προσέφερε έναν εύκολο τρόπο για να ελεγχθεί η συμβατότητα των Windows 11 σε συσκευές με Windows 10, εν όψη και του λανσαρίσματός των νέων Windows. Ωστόσο, κάποιοι χρήστες βρήκαν ότι η εφαρμογή δεν έβρισκε την αίτια του προβλήματος, όταν αυτό υπήρχε. Μπορούσε δηλαδή να ενημερώσει τους χρήστες για το αν ένα PC μπορούσε να υποστηρίξει τα Windows 11 ή όχι, αλλά δεν μπορούσε να εξηγήσει το γιατί.

Η ομάδα της Microsoft προσπάθησε να διορθώσει την εφαρμογή με ένα patch το οποίο προσέφερε περισσότερη καθοδήγηση στους χρήστες. Πιο συγκεκριμένα, όταν η εφαρμογή ενημέρωνε τους χρήστες πως το PC τους δεν μπορούσε να υποστηρίξει τα νέα Windows, παρείχε μαζί και μικρά μηνύματα που εξηγούσαν κάποια πράγματα. Φαίνεται πάντως πως ούτε και αυτό ήταν αρκετό.

Η εφαρμογή PC Health Check έχει πλέον αφαιρεθεί χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για την επιστροφή του. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είναι διαθέσιμο πριν το λανσάρισμα των Windows 11 που είναι προγραμματισμένο για το φθινόπωρο.

Διαβάστε για τις απαιτήσεις των Windows 11 στα PC. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification