Αναβάθμιση του Windows Store στα Windows 11

Hot
Αναβάθμιση του Windows Store στα Windows 11

Αναβάθμιση του Windows Store στα Windows 11

Νέο user interface και μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών.

Πιθανότατα το Microsoft Store αποτελεί μία από τις λιγότερο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές του PC σου.

Αυτό το γνωρίζει καλά και η ίδια η εταιρεία, γνωρίζοντας τα αδύναμα σημεία του, όπως η πολύ δύσκολη περιήγηση. Αυτά σκοπεύει να αλλάξει η Microsoft, με το νέο update στο Microsoft Store. Έτσι, το νέο Store θα έχει μια πολύ πιο προσεγμένη UI, ένα πιο λειτουργικό storefront καθώς και περισσότερες εφαρμογές.

Χάρις στη συνεργασία της Microsoft με το Amazon, το νέο Store θα περιέχει και mobile games αλλά και εφαρμογές που θα “τρέχουν” απρόσκοπτα στα Windows 11. Επιπρόσθετα, οι χρήστες θα μπορούν να εγκαταστήσουν μια εφαρμογή πατώντας απλά στο εικονίδιο download για το Microsoft Store από τον browser τους, χωρίς να χρειαστεί να ανοίγουν εκ νέου το Store. Μια από τις πιο σημαντικές αναβαθμίσεις που θα έρθουν στο νέο store, είναι ότι πλέον θα υποστηρίζει πληθώρα εφαρμογών, μεταξύ άλλων Win32, .NET, Java, Xamarin, Electron και πολλών άλλων.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Microsoft Store.

Διαβάστε παρακάτω τις πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Chief Product Officer της Microsoft, Πάνου Παναή, και ελάτε να συζητήσουμε για τα νέα Windows στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification