Τα Windows 11 διέρρευσαν στο Internet

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα Windows 11 διέρρευσαν στο Internet

Τα Windows 11 διέρρευσαν στο Internet

Η Microsoft ετοιμάζει livestream.

Ένα ολόκληρο build των Windows 11 διέρρευσε στο Internet.

Το συγκεκριμένο build των Windows 11 έχει γίνει ήδη η πηγή πολλών screenshots. Μάλιστα έχει στρογγυλοποιημένο user interface. Το build που διέρρευσε είναι η έκδοση 21996.1 και κανονικά θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση σε αυτή μόνο Windows  Insiders. Λογικά  θα βγήκε προς τα έξω από κάποιον από αυτούς. Αν σκοπεύετε να την κατεβάσετε τότε προσοχή από που θα την βρείτε και κυρίως καλό θα είναι να την βάλετε σε κάποιο backup PC χωρίς σημαντικά αρχεία, αφού θα είστε ευάλωτοι από την προστασία ενάντια στους ιούς.

Ημερομηνία διακοπής υποστήριξης των Windows
H Microsoft δήλωσε ότι τα Windows 10 θα σταματήσουν να υποστηρίζονται στις 14 Οκτωβρίου 2025. Όλα αυτά ενώ το 2015 μας είχε ενημερώσει ότι τα Windows 10 θα ήταν η τελευταία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος.

windows 11 user interface

Τα φημολογούμενα Windows 100 γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα παρέχουν update στο user interface των Windows 10, με την κωδική ονομασία Sun Valley. Πριν λάβουν την ονομασία Windows 10, υπήρχε και μια άλλη φήμη για όνομα "Windows 10X" αλλά καταρρίφθηκε σύντομα.

Η ανακοίνωση της Microsoft για τα νέα Windows θα γίνει σε livestream στις 24 Ιουνίου. Επίσης, μία αλλαγή φαίνεται να είναι η Taskbar που βρίσκεται στη μέση και στο κάτω μέρος της οθόνης, κάτι που θυμίζει, σε άλλους Linux και σε άλλους Mac. Εκτός κι αν μπορούμε να φορτώσουμε την quick launch bar, όπου κάνω προσωπικά πάντοτε με το που βάζω τα Windows 10.

Διαβάστε περισσότερα για τις πρόσφατες δηλώσεις του Satya Nadella για τα Windows και συζητήστε για τα Windows 11 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification