Το GOG δίνει refunds 30 ημερών σε αγορές

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το GOG δίνει refunds 30 ημερών σε αγορές

Το GOG δίνει refunds 30 ημερών σε αγορές

Απλά δεν το είπε στους developers.

 

Το online store GOG ανακοίνωσε ότι δίνει επιστροφή χρημάτων σε όλες τις αγορές σας εντός 30 ημερών, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ενημέρωσε τους developers. Απλά έβγαλε την ανακοίνωση μέσω του blog του απροειδοποίητα. Σε αντίθεση με το Steam που δίνει επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών, αλλά μέχρι δύο ώρες gameplay, στο GOG μπορείτε να τερματίσετε ένα παιχνίδι και να το επιστρέψετε μέσα στο μήνα.

Οι developers εξέφρασαν τις ανησυχίες τους μέσω του Twitter, λέγοντας ότι πολλοί μπορεί να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό και να κάνουν αγορές ζητώντας επιστροφή όποτε θέλουν.

Οι developers εμφανίζονται πάνως δυσαρεστημένοι στο Twitter γαι το γεγονός ότι δεν ειδοποιήθηκαν, σε αντίθεση με το Steam που ειδοποιεί τους developers. Το μεγαλύτερο παράπονο το έχουν οι indie developers, των οποίων τα games διαρκούν λίγες ώρες, άρα είναι πρώτοι υποψήφιοι για επιστροφή χρημάτων.

Η GOG έχει δηλώσει ότι τα exclusives δεν ταιριάζουν στην νοοτροπία της πλατφόρμας. Συζητήστε για το GOG στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification