Το Pokemon Legends: Arceus έχει ήδη πουλήσει πάνω από 6,5 εκατομμύρια αντίτυπα

Το Pokemon Legends: Arceus έχει ήδη πουλήσει πάνω από 6,5 εκατομμύρια αντίτυπα

Το Pokemon Legends: Arceus έχει ήδη πουλήσει πάνω από 6,5 εκατομμύρια αντίτυπα

Το κατόρθωμα επιτεύχθηκε σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Pokemon Legends: Arceus, έχει ήδη πουλήσει πάνω από 6,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

H πιο πρόσφατη προσθήκη στην σειρά Pokemon κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει ότι το νούμερο αυτό επιτεύχθηκε μέσα σε τουλάχιστον έξι ημέρες από την κυκλοφορία του. Το Pokemon Legends: Arceus πούλησε στην Ιαπωνία πάνω από 1,4 εκατομμύρια τεμάχια μέσα σε 48 ώρες από την κυκλοφορία του, καθιστώντας το το δεύτερο σε πωλήσεις video game για Switch που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία.

Το Pokemon Sword and Shield, πούλησε έξι εκατομμύρια μονάδες κατά την πρώτη εβδομάδα πώλησής του και από τότε έχει πουλήσει πάνω από 23,9 εκατομμύρια μονάδες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Το Pokemon Legends: Arceus, που αναπτύχθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης Gamefreak, διαδραματίζεται σε μια παλαιότερη έκδοση της περιοχής Sinnoh και ο στόχος σας είναι να προσπαθήσετε να συμπληρώσετε το πρώτο Pokedex. Οι πάικτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα Rowlet, Cyndaquil ή Oshawott ως αρχικό σας Pokemon και να συνεργαστείτε με έναν "μυστηριώδη καθηγητή" που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Το gameplay σας επιτρέπει να παρατηρείτε τα Pokemon για να μάθετε τη συμπεριφορά τους, και στη συνέχεια να πλησιάζετε προσεκτικά και να στοχεύετε την Poke Ball σας.

Τα Pokemon σύμμαχοι σας μπορούν επίσης να πολεμήσουν με άγρια Pokemon που ελπίζετε να πιάσετε, απλά ρίξτε την Poke Ball που κρατάει το σύμμαχο Pokemon σας κοντά σε ένα άγριο Pokemon, και θα μπείτε σε μια μάχη ενώ θα χειρίζεστε το Pokemon σας. Το Pokemon Legends: Arceus διαθέτει επίσης το θρυλικό Pokemon, Arceus, το οποίο προφανώς "διαμόρφωσε τα πάντα στον κόσμο" και συνδέεται με κάποιο τρόπο με την ιστορία σας.

Διαβάστε το review του Pokemon Sword/Shield και συζητήστε για το Pokemon Legends: Arceus στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification