Το Mortal Kombat 11 έχει πουλήσει 12 εκατομμύρια αντίτυπα

Το Mortal Kombat 11 έχει πουλήσει 12 εκατομμύρια αντίτυπα

Το Mortal Kombat 11 έχει πουλήσει 12 εκατομμύρια αντίτυπα

Ξεπέρασε το Mortal Κombat X.

Η Warner Bros. Games ανακοίνωσε ότι το Mortal Kombat 11 έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το βίαιο fighting game έφτασε τις 8 εκατομμύρια πωλήσεις τον Οκτώβριο. Για να δώσουμε μια εικόνα της σημασίας του ποσού των 8 εκατομμυρίων, το Mortal Kombat X, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015, ήταν το πιο επιτυχημένο σε πωλήσεις παιχνίδι της NetherRealm με πωλήσεις σχεδόν 11 εκατομμυρίων αντιτύπων. Οι συνολικές πωλήσεις της σειράς Mortal Kombat ανέρχονται σε 73 εκ. στις κονσόλες, όπως είπε ο εκδότης με μήνυμα στον τύπο αυτό το απόγευμα. Το πρώτο παιχνίδι Mortal Kombat κυκλοφόρησε το 1992.

«Όταν κυκλοφόρησε το Mortal Kombat πριν 30 χρόνια σχεδόν, δεν είχα φανταστεί ότι θα φτάσει στο μέγεθος που έχει σήμερα με πάνω από 73 εκ. πωλήσεις» είπε ο creative director της NetherRealm Studios και συν-δημιουργός του Mortal Kombat Ed Boon. «Έχουμε κάποιους από τους πιο παθιασμένους οπαδούς στον κόσμο και εκτιμάμε την υποστήριξη που μας έχουν προσφέρει με τα χρόνια.»

Διαβάστε το review του Mortal Kombat 11. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification