Το It Takes Two ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Το It Takes Two ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Το It Takes Two ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια πωλήσεις

Τελικά δεν είχαμε...επιστροφές. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/4/21] Η εταιρεία ανάπτυξης Hazelight Studios ανακοίνωσε ότι το It Takes Two ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις.

Στη δημοσίευσή της στο Twitter η Hazelight έγραψε: "Μόλις μάθαμε ότι το It Takes Two έχει πουλήσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα και συνεχίζει δυναμικά. Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που δείξατε στο παιχνίδι μας και σημαίνει πολλά για εμάς." Ο Josef Fares συμπλήρωσε: "Αυτό δείχνει ότι σίγουρα υπάρχουν παίκτες που θέλουν παίζουν co-op παιχνίδια. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να δούμε περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό".

Σχετικά με τον επόμενο τίτλο της Hazelight, ο Fares έχει δηλώσει: "Αν με ρωτήσετε για το επόμενο παιχνίδι μας, μπορώ να σας πω από τώρα ότι θα είναι ακόμα καλύτερο από το It Takes Two. Θα είναι πολύ τρελό".

[UPDATE: 19/6/21 - 2 εκατομμύρια πωλήσεις] Το It  Takes Two έφτασε τα 2 εκατομμύρια πωλήσεις. Η εταιρεία ανάπτυξης Hazelight δήλωσε ότι έχει εκπλαγεί από το πάθος των fans της για το παιχνίδι και ότι είναι χαρούμενη που βλέπει τόσο κόσμο να παίζει Co-op.

Για επιστροφές των 1.000 ευρώ προς τον Josef Fares πάντως, δεν είχαμε κάποιο νέο, άρα όσοι το αγόρασαν, το γούσταραν.

Το It Takes Two είναι διαθέσιμο για PC, PS5, PS4, Xbox Series X και Xbox One.

Διαβάστε το review του It Takes Two και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification