Η Blizzard θα βάλει μία νέα class και ψάρεμα στο Diablo Immortal

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Blizzard θα βάλει μία νέα class και ψάρεμα στο Diablo Immortal

Η Blizzard θα βάλει μία νέα class και ψάρεμα στο Diablo Immortal

Αν δεν την παίξεις τότε θα πας για ψάρεμα.

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει μία νέα class στο Diablo Immortal, αλλά και ένα minigame ψαρέματος. 

Οι developers της σκοπεύουν να αναπτύξουν τέσσερα μεγάλα updates για το 2023. Πέρα από την νέα class και το ψάρεμα, θα εισαχθούν νέες περιοχές, περιεχόμενο για την βασική ιστορία και νέα dungeons. Θα υπάρξουν επίσης βελτιώσεις στα social χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, στις clans και στα νέα Helliquary raid bosses.

Η νέα class δεν διευκρινίστηκε ακριβώς ποια θα είναι, αλλά φήμες λένε ότι πρόκειται για τον Blood Knight, ο οποίος παίζει κυρίως melee. Η συγκεκριμένη class δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα Diablo.

Συν τις άλλοις, θα προστεθεί και το Fishing, άρα αν δεν σας αρέσει η νέα class...ε πηγαίντε για ψάρεμα! Για το ψάρεμα επίσης δεν ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα για το δικηγορικό γραφείο που ετοιμάζει μαζική αγωγή κατά της Blizzard για παραπλανητική διαφήμιση στο Diablo Immortal και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification