Review bombing στο Pokemon Scarlet and Violet, έχει bugs και τεχνικά θέματα

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Review bombing στο Pokemon Scarlet and Violet, έχει bugs και τεχνικά θέματα

Review bombing στο Pokemon Scarlet and Violet, έχει bugs και τεχνικά θέματα

Οι παίκτες ζητούν refunds.

Η εταιρεία ανάπτυξης Game Freak, η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη Pokemon games, δυστυχώς δεν κατάφερε να υλοποιήσει όπως θα έπρεπε το Pokemon Scarlet and Violet και οι gamers που το αγόρασαν παραπονιούνται για πολλά τεχνικά προβλήματα και bugs.

Στο Metacritic το user score είναι στο 2.8. Το παιχνίδι είναι ξεκάθαρα ημιτελές. Δείτε για παράδειγμα το animation ενός χαρακτήρα που τρώει φαγητό.

Επίσης, παρακάτω μπορείτε να δείτε από την μία τον κόσμο του Pokemon Scarlet and Violet και από την άλλη αυτόν του Xenoblade Chronicles, που έχει πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε εδώ πως χειροκροτάνε οι χαρακτήρες...στο photo mode:

Υπάρχουν μέχρι και πολύ σοβαρά bugs που χαλάνε την εμπειρία. Όπως το ότι οι χαρακτήρες σας...πέφτουν μέσα στα γραφικά και πεθαίνετε ξαφνικά!

Παράλληλα, υπάρχουν σημεία στις μάχες όπου έχουμε μεγάλες πτώσεις των frames, textures να εμφανίζονται από το πουθενά κτλ. Δυστυχώς το Pokemon Scarlet and Violet είναι το πρώτο πραγματικά open world game της Game Freak, η οποία απ' ότι φαίνεται δεν είχε δοκιμαστεί ξανά σε τόσο υψηλές απαιτήσεις.

Γενικά το παιχνίδι έχει διασκεδαστικό gameplay, αλλά υπάρχουν άφθονα τεχνικά θέματα που για κάποιους χρήστες θα χαλάσουν την εμπειρία. Συν τις άλλοις, το Nintendo Switch τα έχει τα χρονάκια του ως κονσόλα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση ένα τέτοιο χάλι.

Bonus: Photo mode και πτώσεις μέσα στα γραφικά μαζί. Έχουμε όλους τους συνδυασμούς.

Οι παίκτες ζητούν επιστροφή χρημάτων
Σε σχόλια που έχουν εντοπιστεί στο Reddit και σε διάφορα social media, πολλοί gamers που απέκτησαν τα Pokemon Scarlet και Violet φέρονται να έχουν ήδη ζητήσει επιστροφή χρημάτων από την Nintendo.

Δείτε πόσα είναι πλέον τα Pokemon σήμερα και συζητήστε για τα Pokemon Scarlet and Violet στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.