• Ειδήσεις
  • RPG
  • Η FromSoftware ετοιμάζει πολλά games, το ένα βρίσκεται σε τελικό στάδιο ανάπτυξης

Η FromSoftware ετοιμάζει πολλά games, το ένα βρίσκεται σε τελικό στάδιο ανάπτυξης

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η FromSoftware ετοιμάζει πολλά games, το ένα βρίσκεται σε τελικό στάδιο ανάπτυξης

Η FromSoftware ετοιμάζει πολλά games, το ένα βρίσκεται σε τελικό στάδιο ανάπτυξης

Ο Miyazaki θα ήθελε να αναπτύξει νέες σειρές.

Το επόμενο παιχνίδι της FromSoftware βρίσκεται στα τελευταία στάδια ανάπτυξης καθώς το στούντιο προσπαθεί να αυξήσει τους εργαζόμενούς του, μιας και ετοιμάζει πολλά projects.

Όλα αυτά σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας, Hidetaka Miyazaki, ο οποίος είπε ότι έχει διάφορα games στα σκαριά. Το πόσα από αυτά έχουν δεν το ανακοίνωσε. Το ένα πιθανόν να είναι το Armored Core 6 (σ.σ. ψιλοαδιάφορο για τους μη Ασιάτες),

Όσον αφορά τα μελλοντικά games, ως director, ο Miyazaki θα ήθελε να δουλέψει πάνω σε «ένα Fantasy game, του οποιου η ατμόσφαιρα να είναι ακόμα πιο "αφαιρετική" από τα προηγούμενα games». Ενώ βρισκόταν στη διαδικασία δημιουργίας Fantasy Action RPG, συμπεριλαμβανομένου του Elden Ring, ο Miyazaki είπε ότι διάφορες ιδέες και εικόνες που δεν ισχύουν «συνεχίζουν να συσσωρεύονται» και είναι κάτι που θα ήθελε να εξερευνήσει.

Η FromSoftware προσλαμβάνει αυτή τη στιγμή developers για διάφορες θέσεις για να εργαστεί σε πολλά games που βρίσκονται υπό ανάπτυξη. Στη σελίδα πρόσληψης, η FromSoftware έχει παραθέσει τους διάφορους ρόλους που θέλει να καλύψει. Οι ζητούμενες θέσεις περιλαμβάνουν game design, developers, έρευνα και ανάπτυξη, γραφίστες, μηχανική, designers, εφέ, user interface και πολλές άλλες θέσεις.

Έχει επίσης παραδώσει καθήκοντα director σε άλλα μέλη του προσωπικού που εργάζονται σε ορισμένα από αυτά τα projects, τα οποία «δεν βρίσκονται στο στάδιο» όπου ο Miyazaki μπορεί να τα συζητήσει λεπτομερώς. Τέλος, στη συνέντευξη, ο Miyazaki επιβεβαίωσε ότι έρχονται updates στο Elden Ring, αλλά δεν διευκρίνισε εάν επρόκειτο για πρόσθετο περιεχόμενο ή patches.

Διαβάστε περισσότερα για το Elden Ring SNES demake και συζητήστε για την FromSoftware στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification