Το Elden Ring έχει ανάμεικτες κριτικές στο Steam

Ερμής Δερβίσης
Το Elden Ring έχει ανάμεικτες κριτικές στο Steam

Το Elden Ring έχει ανάμεικτες κριτικές στο Steam

Λόγω των τεχνικών προβλημάτων της έκδοσης για PC.

Το Elden Ring έχει ανάμεικτες κριτικές στο Steam, λόγω των τεχνικών προβλημάτων της έκδοσης για PC.

Συγκεκριμένα ο νέος τίτλος της FromSoftware έχει στο Steam 14.000 θετικές κριτικές και 9.500 αρνητικές. Ένας χρήστης έγραψε: "Δυσκολεύεται να κρατήσει τα 60fps στα 1080p με μία 3080, μεγάλο stuttering και πτώσεις στα 20fps και 4 crashes στις δύο ώρες που έχω παίξει, όριο τα 60fps και δεν υπάρχει υποστήριξη για ultrawide". Ένας άλλος δήλωσε: "Είναι εκνευριστικό και λυπηρό το ότι η ομάδα σκέφτηκε να κυκλοφορήσει την κορύφωση της σειράς σε αυτή την λυπηρή κατάσταση. Ναι τα προβλήματα για τα οποία ο κόσμος ανησυχούσε υπάρχουν ακόμα και είναι ξεκάθαρα πρόβλημα του software και όχι λόγω χαμηλών specs".

Ένας ακόμα δήλωσε: "Δεν σας προτείνω να το αγοράσετε πριν κυκλοφορήσει κάποιο patch που θα διορθώσει στα stutters. Είναι έντονα και δεν γίνεται να αγνοηθούν και συμβαίνουν οποιαδήποτε settings και αν επιλέξετε. Το ίδιο το παιχνίδι είναι φανταστικό, όμως τo stuttering και οι πτώσεις στα frames είναι πραγματικός εφιάλτης". Μερικές ακόμα αρνητικές κριτικές μιλούν επίσης για συχνά crashes και κακή υποστήριξη χειριστηρίων.

Σε ανάλυση του το Digital Foundry δήλωσε: "Πρώτα υπάρχουν τα stutters μέχρι και 250 miliseconds όταν εμφανίζονται στην οθόνη νέα εφέ, εχθροί και τοποθεσίες. Τα προβλήματα αυτά λιγοστεύουν όσο προχωρεί το παιχνίδι και όταν ο παίκτης επισκέπτεται ξανά αυτές τις τοποθεσίες. Το δεύτερο και πιο έντονο stutter γίνεται όταν το παιχνίδι φορτώνει νέα περιοχές, ενώ όταν ταξιδεύετε στον κόσμο πτώσεις στα frames, άλλες φορές πολύ μικρές και άλλες από τα 60 κοντά στα 40fps. Οθόνες με γρήγορο refresh rate εξομαλύνουν την κατάσταση αλλά η λύση δεν είναι ιδανική με δεδομένο ότι οι εκδόσεις των κονσολών δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Άλλα προβλήματα είναι η έλλειψη υποστήριξης ultrawide οθονών, το όριο των 60fps ότι οι επιλογές των graphical settings δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές".

Διαβάστε επίσης για το PS1 demake του Elden Ring και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 23) 26/02/2022 20:41
Έχω ακούσει πολλά αρνητικά αλλά θέλω να δω περισότερα πράγματα πρώτα.
Notification