Μοd στο God of War αφαιρεί την γενειάδα του Kratos

Hot
Μοd στο God of War αφαιρεί την γενειάδα του Kratos

Μοd στο God of War αφαιρεί την γενειάδα του Kratos

Ο modder απενεργοπoίησε τα shaders που σχεδιάζουν τις τρίχες του προσώπου του Kratos. 

Ένα mod στο God of War αφαιρεί τα γένια του Kratos.

Το God of War κυκλοφόρησε για PC και είναι μια επανεκκίνηση μιας ήδη υπάρχουσας σειράς, και μέρος αυτού είναι ότι στα παλαιότερα παιχνίδια ο Kratos ήταν διαφόρων ηλικιών και είχε μικρές διαφορές στην εμφάνισή του, σε αυτό, έχει γεράσει πολύ περισσότερο από την αρχική σειρά και βρίσκεται σε μια διαφορετική μυθική εποχή. Ο Kratos έχει ένα μεγάλο μούσι και φρύδια αλλά μερικοί fans νοσταλγούν τις μέρες που ήταν ξυρισμένος και έτσι ο modder Disable PP φρόντισε να ξαναεπιστρέψει ο χαρακτήρας στην παλιά του εμφάνιση απενεργοποιώντας τα shaders που σχεδιάζουν τις τρίχες του προσώπου του Kratos. Το mod με το ευφάνταστο όνομα "Kratos No Eyebrows No Beard" κάνει ακριβώς αυτό που αναφέρει.

 

Mods στο God of War δεν υπάρχουν αρκετά ακόμα ο Kratos έτσι κι αλλιώς είχε πάντα μια αρκετά θυμωμένη αύρα αλλά αυτό το mod επιστρέφει τον χαρακτήρα στην θυμωμένη εμφάνιση των πρώτων games. Oι modders μέχρι στιγμής, ασχολούνται κυρίως με shaders και άλλες οπτικές ρυθμίσεις ή προσφέρει αρχεία save (κάτι που αξίζει να σκεφτείτε αν το έχετε ήδη παίξει στο PS4). Όσοι επιθυμούν μπορούν να κατεβάσουν τον δικό σας Kratos χωρίς γένια εδώ.

Διαβάστε το review του God of War και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification