Transformers: Heavy Metal

Transformers: Heavy Metal

Transformers: Heavy Metal

Νέο AR game απο τους developers του Pokemon Go.

Η εταιρεία ανάπτυξης του Pokemon GO Niantic ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τις εταιρείες Hasbro και Tomy για τη δημιουργία ενός νέου AR game Transformers για κινητά.

Το Transformers: Heavy Metal φαίνεται ότι θα είναι δομημένο παρόμοια με άλλους τίτλους της Niantic με τους παίκτες να ενθαρρύνονται να βγουν στον πραγματικό κόσμο και να χρησιμοποιήσουν το AR.


O διευθύνων σύμβουλος της Niantic John Hanke δήλωσε: "Οι Transformers είναι το τέλειο franchise για AR. Η μάχη και η αλληλεπίδραση με γιγάντια ρομπότ στον πραγματικό κόσμο είναι μια εκπληκτική εμπειρία, θέλουμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες των fans των Transformers σε όλο τον κόσμο και να τους προσφέρουμε ένα game διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχουν παίξει στο παρελθόν".

Η Niantic θα επιβλέπει το έργο, αλλά η Very Very Spaceship θα ηγηθεί της ανάπτυξης αυτού του νέου τίτλου.

Το Transformers: Heavy Metal θα κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο αργότερα φέτος, ενώ επιλεγμένες χώρες θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε ένα soft launch σύντομα.

Διαβάστε για τις προσπάθειες της Niantic να καταπολεμήσει τους cheaters και συζητήστε για τo Transformers: Heavy Metal στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification