• Ειδήσεις
  • RPG
  • Τι αλλαγές θα έχει το Elden Ring σε σχέση με το Dark Souls και το Sekiro

Τι αλλαγές θα έχει το Elden Ring σε σχέση με το Dark Souls και το Sekiro

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τι αλλαγές θα έχει το Elden Ring σε σχέση με το Dark Souls και το Sekiro

Τι αλλαγές θα έχει το Elden Ring σε σχέση με το Dark Souls και το Sekiro

Η FromSoftware σας δίνει μια ιδέα του αν σας ταιριάζει.

Ο director του Elden Ring, Hidetaka Miyazaki, έκανε δηλώσεις σχετικά με τις διαφορές του Elden Ring σε σχέση με τα Dark Souls και Sekiro.

Ο Miyazaki δήλωσε ότι κύριος στόχος της FromSoftware με το Elden Ring, είναι να δώσει στους παίκτες μέσω του συστήματος μάχης περισσότερες επιλογές από τα προηγούμενα games, όπως τα Sekiro και Bloodborne.

Συγκεκριμένα, ο director του παιχνιδιού, δήλωσε: "Θέλαμε να επιτρέψουμε στον παίκτη να συνδυάζει περισσότερα στοιχεία και να βρει την δικιά του στρατηγική ή ακόμα και έμμεσες προσεγγίσεις αν επιθυμούσε. Οπότε η μάχη ήταν κάτι που θέλαμε να εξερευνήσουμε περισσότερο από τα προηγούμενα games μας και να εστιάσουμε σε αυτό το επίπεδο ποικιλίας και ελευθερίας. Επίσης, στο Elden Ring δεν θα μπορείτε να κάνετε resurrection, όπως στο Sekiro, όπου σε ορισμένα σημεία πεθαίνατε και ξαναγυρνούσατε στη ζωή χωρίς να υπάρχει ποινή (σ.σ. άρα λογικά εδώ θα έχουμε πάντοτε ποινή). Τέλος, θα υπάρχει λιγότερη έμφαση στη μπάρα αντοχής (stamina), που καθόριζε και την ταχύτητα της μάχης στη σειρά Dark Souls και στο Bloodborne. Θα περιορίζει λιγότερο και θα συνεισφέρει στο επίπεδο ελευθερίας. Επίσης "το stealth θα είναι πιο απλοποιημένο από το Sekiro, αν και θα μπορείτε να κρυφτείτε μέσα σε ψηλό γρασίδι για να κάνετε πισώπλατα kills σε εχθρούς που δεν το περιμένουν".

Το Elden Ring θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιανουαρίου 2022 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το gameplay και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Elden Ring και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification