The Last Oricru

The Last Oricru

The Last Oricru

Νέο Action RPG, με έμφαση στις επιλογές.

To “The Last Oricru”, είναι ένα φιλόδοξο project και ταυτόχρονα το πρώτο παιχνίδι της GoldKnights, που εδρεύει στην Πράγα, της Τσεχίας.

Πρόκειται για ένα Third-Person, Action RPG, που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο με έντονα sci-fi αλλά και fantasy χαρακτηριστικά. Ο παίκτης θα βρεθεί σε έναν μακρινό πλανήτη, και μάλιστα στη μέση ενός εμφυλίου πολέμου, και θα κληθεί να πάρει αποφάσεις που θα επηρεάσουν, λιγότερο ή και περισσότερο την έκβαση του πολέμου.

Σχεδόν κάθε συγκυρία του παιχνιδιού μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά, ανάλογα με τις στιγμιαίες επιλογές του χαρακτήρα, αλλά και με την πορεία που έχει ακολουθήσει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Το ίδιο ισχύει και με την κατάληξη του παιχνιδιού, που θα εξαρτάται και αυτή από την μέχρι τότε εξέλιξη του πρωταγωνιστή.

Το combat του παιχνιδιού, φαίνεται παρόμοιο με αυτό των Soul παιχνιδιών, με heavy επιθέσεις αλλά και δύσκολες μάχες. Θα υπάρχει μια πληθώρα επιλογών σε ότι αφορά τα όπλα, ενώ θα παρέχεται στον παίκτη και η δυνατότητα να διατηρήσει το όπλο της αρεσκείας του, από τότε που θα το αποκτήσει, ως και το τέλος του παιχνιδιού, κάνοντας τις απαραίτητες αναβαθμίσεις.

Το παιχνίδι θα υποστηρίζει και Co-Op, το οποίο μάλιστα θα δίνει νέες δυνατότητες και πλεονεκτήματα στις μάχες, έναντι κάποιου που παίζει solo.

Το “The Last Oricru” θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5, and Xbox Series X/S. Διαβάστε σχετικά με το νέο Co-Op Shooter από τους δημιουργούς του Ruiner. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification