Φήμη: Final Fantasy Origin

Φήμη: Final Fantasy Origin

Φήμη: Final Fantasy Origin

Από την Team Ninja, για PC και PS5. Θα αποκαλυφθεί στην E3. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/5/21] Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η Square Enix αναπτύσσει άλλο ένα Final Fantasy αποκλειστικά για το PlayStation 5. Η φήμη ξεκίνησε από τον χρήστη Navtra στο ResetEra, ο οποίος έχει αποκαλύψει στο παρελθόν και άλλες αποκλειστικές πληροφορίες πριν ανακοινωθούν επίσημα. Ο Navtra έγραψε: “Πιστεύω ότι θα ανακοινωθεί ένα νέο Final Fantasy. Θα είναι μια καλή Ε3 για την Square Enix. Ακόμα, πιστεύω ότι θα έχουμε δύο μεγάλες ανακοινώσεις από την Square Enix: Ένα Final Fantasy αποκλειστικά για το PS5 και ένα cross-gen από την Eidos.”

Ο Navtra επεσήμανε ότι δεν αναφέρεται σε κάποιο Final Fantasy που έχει ήδη ανακοινωθεί, όπως το Final Fantasy XVI ή το Final Fantasy VII Remake Intergrade. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να είναι το Final Fantasy VII Remake 2 ή κάτι εντελώς διαφορετικό.

[UPDATE: 24/5/21 - Το αναπτύσσει η Team Ninja και θα αποκαλυφθεί στην E3 2021] Σύμφωνα με νέες φήμες, το επερχόμενο Final Fantasy της Square Enix θα ονομάζεται Final Fantasy Origin, το αναπτύσσει η Team Ninja και θα αποκαλυφθεί στη φετινή έκθεση E3, η οποία διεξάγεται το διάστημα 12-15 Ιουνίου.

Ακόμη, η φήμη αναφέρει ότι το σενάριο θα λαμβάνει χώρα σε σημείο παρόμοιο με αυτό του Final Fantasy που κυκλοφόρησε το 1987 στο NES. Επίσης, θα κυκλοφορήσει και demo για το παιχνίδι με την ονομασία "Stranger in Paradise" το οποίο θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι. Τέλος, το παιχνίδι αναμένεται να είναι πιο εύχρηστο στο gameplay, καθώς θα απευθύνεται σε μια ευρύτερη γκάμα από gamers και όχι μόνο προς τους fans της σειράς. Τo Fanbyte δήλωσε επίσης, ότι το παιχνίδι αναπτύσσεται κυρίως από την ομάδα που είχε δουλέψει για το Final Fantasy Dissidia NT.

Επίσης, το παιχνίδι θα είναι PS5 console exclusive, δηλαδή θα κυκλοφορήσει μόνο για PS5 και PC.

Διαβάστε το review του Final Fantasy VII Remake και συζητήστε για το Final Fantasy Origin στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification