• Ειδήσεις
  • RPG
  • Η BioWare αφαιρεί τα πλάνα με οπίσθια στο Mass Effect: Legendary Edition

Η BioWare αφαιρεί τα πλάνα με οπίσθια στο Mass Effect: Legendary Edition

Hot
Η BioWare αφαιρεί τα πλάνα με οπίσθια στο Mass Effect: Legendary Edition

Η BioWare αφαιρεί τα πλάνα με οπίσθια στο Mass Effect: Legendary Edition

Ο character environment director Kevin Meek μίλησε για τις αλλαγές.

H BioWare αλλάζει την εμφάνιση της FemShep και μερικές γωνίες της κάμερας οι οποίες έβαζαν ως προτεραιότητα στο πλάνο τα οπίσθιά της.

Όσοι έχουν παίξει την τριλογία Mass Effect όταν πρωτοβγήκε, λογικά θα θυμούνται μερικά cutscenes που είχαν περίεργες γωνίες της κάμερας. Μερικές από αυτές τις γωνίες ήταν εσκεμμένες (ειδικά όταν υπήρχε η Miranda στη σκηνή) όμως υπήρχαν και περιπτώσεις όπου η γωνία της κάμερας βρισκόταν ακούσια σε περίεργη θέση.

Όλα αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν στο Mass Effect: Legendary Edition. Ο character environment director Kevin Meek μίλησε στο Metro, λέγοντας ότι η BioWare κάνει βήματα για την βελτίωση των animations της FemShep στο επερχόμενο remaster. Αυτό συμπεριλαμβάνει πράγματα όπως την ποιότητα απεικόνισης και το φως. Σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να γίνουν τροποποιήσεις, θα γίνει αλλαγή στην γωνία της κάμερας, ώστε να αλλάξει η οπτική του παίκτη. Ο Kevin Meek δήλωσε: "Συγκεκριμένα γύρω από τα animations, δε μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά, όμως υπήρχαν φορές όπου μπορούσαμε να αλλάξουμε την κάμερα σε σημείο που δεν θα εστίαζε σε αυτά τα animations. Ένας αρσενικός Shepard έχει για παράδειγμα ένα animation όπου κάθεται με τα πόδια ανοιχτά, κάτι που γίνεται περίεργο όταν πρόκειται για Shepard που φοράει φούστα. Μπορεί να μην μπορούμε να αλλάξουμε το animation, όμως μπορούμε να ανεβάσουμε την κάμερα λίγο, ώστε να ελαττώσουμε το πρόβλημα."

Στην ίδια συνέντευξη ο director Mac Walters αναγνώρισε επίσης ότι κάποιες σκηνές του Mass Effect εστίαζαν περισσότερο στη ανατομία παρά στην αφήγηση ή το συναίσθημα. Η BioWare κάνει κάποιες αλλαγές για να διαφοροποιήσει το Legendary Edition.

mass effect buts

To Mass Effect: Legendary Edition θα κυκλοφορήσει στις 14 Μάιου στα Steam και Origin.

 

Δείτε το συγκριτικό βίντεο Mass Effect Legendary Edition και original games και συζητήστε για το επερχόμενο Mass Effect: Legendary Edition στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 08/02/2021 18:21
Μου τα χαλάει εδώ η Bioware .Ήταν υπέροχες σκηνές αυτές. :lol:
Notification