• Ειδήσεις
  • RPG
  • Cyberpunk 2077: Gamers που ζήτησαν refund δεν χρειάστηκε να επιστρέψουν το blu-ray

Cyberpunk 2077: Gamers που ζήτησαν refund δεν χρειάστηκε να επιστρέψουν το blu-ray

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Cyberpunk 2077: Gamers που ζήτησαν refund δεν χρειάστηκε να επιστρέψουν το blu-ray

Cyberpunk 2077: Gamers που ζήτησαν refund δεν χρειάστηκε να επιστρέψουν το blu-ray

Προσφέρει επίσης ανταλλαγή με έκδοση για PC.

Αρκετοί κάτοχοι του Cyberpunk 2077 ζήτησαν επιστροφή χρημάτων και ορισμένοι από αυτούς που το αγόρασαν retail σε PS4 και Xbox One δεν χρειάστηκε καν να επιστρέψουν το παιχνίδι.

Παρότι η CD Projekt Red δεν ανακοίνωσε επίσημα τον αριθμό των επιστροφών, αρκετοί gamers ζήτησαν refund, κράτησαν το δισκάκι και μπορούν να παίξουν ακόμα, χωρίς επίσης να γνωρίζουμε πόσο % είναι επί του συνόλου των χρηστών που ζήτησαν επιστροφή.

Τα χρήματα επεστράφησαν στους αγοραστές κυρίως μέσω PayPal, αλλά αν το αγόρασαν retail τότε έχουν ακόμη πρόσβαση. Η προσθεσμία ωστόσο για την υποβολή αίτησης επιστροφής χρημάτων ήταν η 21η Δεκεμβρίου 2020. Η CD Projekt Red επιστρέφει χρήματα και για ψηφιακά αντίτυπα. Όσοι αγόραζαν το παιχνίδι σε retail έκδοση θα πρέπει να το επιστρέψουν σε κάποια φάση, όπως τους είπε η Πολωνική εταιρεία, αλλά απ' ότι φαίνεται το παιχνίδι δεν τους έχει ακόμη ζητηθεί.

Επιπλέον, η CD Projekt Red σας επιτρέπει να ανταλλάξετε την έκδοση των κονσολών με αυτή ενός PC. Όσο για το λόγο μη επιστροφής των retail αντιτύπων, προφανώς η Πολωνική εταιρεία θεωρεί ότι οι χρήστες δεν θα έπρεπε να πληρώσουν το κόστος επιστροφής ενός retail αντιτύπου μέσω ταχυδρομείου στην Πολωνία, γιατί έχουν ήδη χάσει αρκετά χρήματα από την αγορά τους. Πάντως μπορεί οι χρήστες αυτοί να αφήσουν σε λίγους μήνες θετική αξιολόγηση, αν παίξουν με το που διορθωθούν τα προβλήματα και δεδομένου ότι θα έχουν κρατήσει το παιχνίδι δωρεάν.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:16
Το καλύτερο είναι να το κρατήσουν και να περιμένουν τις διορθώσεις. Υπάρχουν αρκετοί τίτλοι να παίξει κανείς .
Notification