• Ειδήσεις
  • RPG
  • Βίντεο για το Cyberpunk 2077 δείχνει όλα τα bugs και τις υποσχέσεις της CD Projekt Red

Βίντεο για το Cyberpunk 2077 δείχνει όλα τα bugs και τις υποσχέσεις της CD Projekt Red

Hot
Ερμής Δερβίσης
Βίντεο για το Cyberpunk 2077 δείχνει όλα τα bugs και τις υποσχέσεις της CD Projekt Red

Βίντεο για το Cyberpunk 2077 δείχνει όλα τα bugs και τις υποσχέσεις της CD Projekt Red

Αφηγείται την ιστορία του τεράστιου hype και τις συνέπειες που είχε η κυκλοφορία του.

Μετά το λανσάρισμα του Cyberpunk 2077, το οποίο κυκλοφόρησε σε πολύ κακή κατάσταση, γεμάτο bugs και glitches, ειδικά στα PS4 και Xbox One, ο YouTuber Crowbat έφτιαξε ένα βίντεο διάρκειας περισσότερων από 40 λεπτών, το οποίο αφηγείται το hype που είχε δημιουργηθεί, τις ψευδείς υποσχέσεις της CD Projekt Red και τις λανθασμένες απόψεις όσων το έπαιξαν νωρίς.
 
Το βίντεο στην αρχή μας δείχνει διάφορα από τα bugs του τίτλου μαζί κάποιες από τις ψευδείς δηλώσεις που έκαναν εκπρόσωποι της πολωνικής εταιρείας και περιγράφει το τεράστιο hype που δημιούργησαν. Στη συνεχεία μας παρουσιάζει τις απόψεις που είχαν διάφοροι γνωστοί YouTubers και δημοσιογράφοι όταν έπαιξαν για πρώτη φορά το Cyberpunk 2077, αρκετούς μήνες πριν την κυκλοφορία του οι οποίες ήταν παραπάνω από θετικές. Απόψεις βλέπουμε από τον γνωστό reviewer SkillUp, δημοσιογράφους από τα IGN και Gamespot, την Alanah Pierce, γνωστή YouTuber, η οποία είναι πρώην συντάκτρια του IGN και νυν μέλος της συγγραφικής ομάδας της Santa Monica Studio και εργάστηκε ως ηθοποιός στο Cyberpunk 2077 παίζοντας μία NPC και από τον Geoff Keighley, παρουσιαστή των The Game Awards. 
 
 
Στη συνέχεια μας παρουσιάζει πολλά από τα bugs που συνάντησε ο Crowbat παίζοντας, ενώ κάνει διάφορες συγκρίσεις μεταξύ του Cyberpunk 2077 και διάφορων παλαιότερων τίτλων, όπως τα Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto: San Andreas και Saints Raw δείχνοντας την πρόχειρη κατάσταση που κυκλοφόρησε το RPG, όχι μόνο από θέμα bugs αλλά και από τα κακοφτιαγμένα physics.
 
Το υπόλοιπο βίντεο μας δείχνει αναλυτικά αρκετές από τις συνεντεύξεις που έδιναν οι developers της CD Projekt Red στο YouTube και σε δημοσιογραφικά sites όπου υπόσχονταν αρκετά features που θα βλέπαμε στον τίτλο και τελικά δεν είδαμε ποτέ, πάντα παράλληλα με πλάνα από τα bugs. Στην συνέχεια μας παρουσιάζει το τεράστιο hype που είχε δημιουργήσει η CD Projekt, μεταξύ άλλων, με μεγάλες αφίσες σε κτήρια και διαφημίσεις σε πλατείες και την παρουσία του Keanu Reeves. Μετά βλέπουμε τις συνέπειες που είχε η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 οι οποίες περιλάμβαναν μεγάλη πτώση στην μετοχή της εταιρείας στο χρηματιστήριο, μηνύσεις όχι μόνο από επενδυτές αλλά και κρατικούς οργανισμούς της Πολωνίας και τις αρκετές απολογίες της CD Projekt στο Twitter και στο YouTube.
 
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 10:00
Νομίζω ότι έχει παραγίνει κάπως με όλα αυτά τα βίντεο.Είναι ήδη γνωστό το τι έχει γίνει με τον τίτλο.
Notification