Φήμη: To Final Fantasy VII Remake έρχεται στα PC

Hot
Φήμη: To Final Fantasy VII Remake έρχεται στα PC

Φήμη: To Final Fantasy VII Remake έρχεται στα PC

Τρέιλερ και νέες φήμες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/4/20] Παρά το γεγονός ότι το Final Fantasy VII Remake δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα για PC, η Square Enix έχει τροφοδοτήσει τις φήμες με το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Στο βίντεο ο Yoshimori Kitase, producer του remake, δίνει ένα στοιχείο. Είναι μικρό και αν δε το προσέξετε περνάει απαρατήρητο.

Κοντά στην έναρξη του τρέιλερ υπάρχει μία λεζάντα που γράφει “Gameplay captured on PC” κάτι που λογικά σημαίνει ότι η έκδοση για PC του FFVII Remake υφίσταται. Το αν πρόκειται για ένα απλό εργαλείο της ομάδας ανάπτυξης ή μία έκδοση που θέλουν να κυκλοφορήσουν στο κοινό είναι κάτι που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.

Φυσικά η επικρατούσα γνώμη θέλει την λεζάντα να αναφέρεται στο ότι όσα εμφανίζονται στο τρέιλερ δεν αποδίδονται πιστά στο gameplay του PlayStation 4, ότι δηλαδή το animation για το τρέιλερ είναι κατασκευασμένο μέσω PC, όμως κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έκδοση του Remake σε PC. Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το ζήτημα.

[UPDATE: 10/4/20 – Φήμη για τo Final Fantasy VII Remake να έρχεται στα PC ] Σε ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Youtube κανάλι του Playstation, ο παραγωγός του Final Fantasy VII, Yoshinori Kitase, ευχαρίστησε τους fans της σειράς για την αναμονή, την υπομονή και την υποστήριξη τους μέχρι τώρα που κυκλοφόρησε και το αναμενόμενο remake.

Κοντά στην έναρξη του τρέιλερ υπάρχει μία λεζάντα που γράφει “Gameplay captured on PC” κάτι που λογικά σημαίνει ότι η PC έκδοση του FFVII Remake υφίσταται. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε το review του Final Fantasy VII. Συζητήστε περισσότερα για το Final Fantasy VII Remake σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification