Sea of Stars

Hot
Βάσια Κούκια
Sea of Stars

Sea of Stars

Καθυστερεί για το 2023. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/3/20] Η indie εταιρεία ανάπτυξης πίσω από το The Messenger ανακοίνωσε το prequel του παιχνιδιού που θα ονομάζεται Sea of Stars. Το Turn-based RPG της Sabotage είναι εμπνευσμένο από την κλασική γενιά του ’90 και αφηγείται την ιστορία των Children of the Solstice.

Στο παιχνίδι θα καθοδηγείτε τους Valere και Zale στο να γίνουν Solstice Warriors και να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους, τη δύναμη του Ηλίου (Sun) και του Φεγγαριού (Moon), για να πραγματοποιούν Eclipse Magic ενάντια στα τερατώδη δημιουργήματα του “σατανικού αλχημιστή γνωστού ως The Fleshmancer.”Το παιχνίδι προσφέρει έξι μέλη της ομάδας που μπορείτε να παίξετε, το καθένα με το δικό του στυλ μάχης και προσωπικότητα. Η πρόοδος του χαρακτήρα θα συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ιστορίας.
 
 
Τα βασικά χαρακτηριστικά του Sea of Stars
Dynamic Combat: Σε κάθε encounter κρύβονται απειλές θανατηφόρες για τους απρόσεχτους tacticians. Η νίκη απαιτεί σωστό συγχρονισμό, πρόβλεψη και προληπτικά counters μέχρι μέγιστα δυνατές επιθέσεις.
Καθηλωτική εξερεύνηση: Βουτήξτε, σκαρφαλώστε, κολυμπήστε και πηδήξτε σε έναν κόσμο γεμάτος ζωή και κρυμμένα μυστικά. Θα απολαύσετε τα ταξίδια μεταξύ των μαχών τόσο όσο και την ίδια τη δράση.
Συναρπαστική ιστορία: Θα έχετε στη διάθεσή σας έξι χαρακτήρες με πλούσια backstories, προσωπικότητες και μια ποικιλία από μοτίβα όσο τα μυστήρια του προβληματισμένου κόσμου θα έρχονται στο φως.
Πλούσιο Universe: Η περιοχή του Sea of Stars μπορεί να γίνει απολαυστική σε εσάς είτε από μόνη της σαν ιστορία είτε ως μία περιπέτεια συμπλήρωμα στο The Messenger.
Εκθαμβωτικός φωτισμός: Τα δυναμικά effects του φωτός ταιριάζουν απόλυτα με τον κόσμο όπου επηρεάζεται άμεσα από τον κύκλο ημέρας/νύχτας και κάνουν κάθε περιοχή να φαίνεται πραγματικά ζωντανή, ανεβάζοντας τον πήχη όσον αφορά τα visual limits στα κλασικά 2D pixel-art games.
 
H Sabotage προωθεί το παιχνίδι της στο Kickstarter όπου ζητάει χρηματοδότηση για 90.000 δολάρια. 426 άτομα έχουν ήδη καταθέσει 15.968 δολάρια προκειμένου να κάνουν το Sea of Stars πραγματικότητα, ενώ απομένουν ακόμα 29 μέρες μέχρι να λήξει η προθεσμία.

[UPDATE: 22/6/20 - Νέο τρέιλερ] Η εταιρεία ανάπτυξης Sabotage παρουσίασε το νέο τρέιλερ του Sea of Stars. Το τρέιλερ παρουσιάζει τους χαρακτήρες Valere, Zale και Garl, ενώ σας δίνει και μια γεύση από το σύστημα μάχης και το user interface. Κατά βάση πρόκειται για gameplay trailer.

 
 
Το Sea of Stars αναμένεται για PC και κονσόλες.

[UPDATE 2: 30/6/22 - Καθυστερεί για το 2023] Το Sea of Stars θα καθυστερήσει για το 2023, σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης Sabotage. Οι developers ανακοίνωσαν ότι θα προσπαθήσουν να ετοιμάσουν μία playable έκδοση (σ.σ. ένα vertical slice με σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά) εντός του 2022.
 
Διαβάστε περισσότερα για τo remaster του Shadow Man και συζητήστε για το Sea of Stars στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification