Οι σκηνές σεξ στο Cyberpunk 2077 έγιναν με motion capture

Hot
Οι σκηνές σεξ στο Cyberpunk 2077 έγιναν με motion capture

Οι σκηνές σεξ στο Cyberpunk 2077 έγιναν με motion capture

Χρήστης του Reddit παρευρέθηκε στο Q&A της εταιρίας.

Με παλαιότερη αναφορά της η εταιρία δήλωσε ότι οι σκηνές sex θα είναι σε first person οπτική, όπως και οι υπόλοιπες cut scenes. Από τότε υπάρχουν νέες πληροφορίες όσον αφορά το θέμα.

Οι πληροφορίες έρχονται από έναν χρήστη του Reddit ο οποίος παρευρέθηκε στο Q&A της εταιρίας κατά τα λεγόμενα του. Ο ίδιος αναφέρει ότι η εταιρία δήλωσε την χρήση mocap σκηνών sex, δηλαδή την καταγραφή της ανθρώπινης κίνησης για την δημιουργία των animations. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το πως θα αποφύγει το ESRB με σκηνές First Person Sex, σκηνές δηλαδή από τα μάτια του χαρακτήρα, όμως θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα καταφέρει η CD Projeκt Red να το αποτυπώσει. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα προσπαθήσει να αποφύγει περιεχόμενο sex με την χρήση στρατηγικών fade outs.

Θετικό είναι ότι ο επικεφαλής του community Marcin Momot, σχολίασε στο post του χρήστη στο Reddit για να τον συγχαρεί που κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στο quiz και για να τον ευχαριστήσει που παρευρέθει. Κάτι που φαίνεται να δίνει βαρύτητα στις πληροφορίες.

Το Cyberpunk θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020.
Δείτε τα gameplay videos του Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification