Συνεργασία της Sony με την Dior για skins του Gran Turismo 7

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Συνεργασία της Sony με την Dior για skins του Gran Turismo 7

Συνεργασία της Sony με την Dior για skins του Gran Turismo 7

Skin αυτοκινήτου, στολής οδηγού, κράνους και μποτών.

H Sony ανακοίνωσε συνεργασία με την εταιρεία Dior για μία σειρά από skins για το Gran Turismo 7.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς Gran Turismo World Series 2022 Showdown, το PlayStation αποκάλυψε επίσημα ένα επερχόμενο crossover μεταξύ του Gran Turismo 7 και της γνωστής εταιρείας μόδας Dior.

Η συνεργασία πρόκειται να προσφέρει μια ολόκληρη συλλογή από μοναδικά skins, συμπεριλαμβανομένου ενός κράνους, μιας κίτρινης στολή οδηγού, ενός ζευγαριού μπότες και ενός ιδιαίτερου χρώματος για το De Tomaso Mangusta. Ο Kim Jones, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ανδρικής συλλογής της Dior, έχει σχεδιάσει όλα αυτά τα skin αποκλειστικά για το Gran Turismo 7.

Η στολή του οδηγού είναι ένα πλήρες κίτρινο σετ με γκρι γραμμές στο στήθος που αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο λογότυπο της Dior, καθώς και ένα "47" κάτω από το λογότυπο, το οποίο είναι μια αναφορά στην πρώτη επίδειξη μόδας του Christian Dior που πραγματοποιήθηκε το 1947. Μπορείτε επίσης να δείτε μικρά και διάφανα λογότυπα Dior τυπωμένα στο κίτρινο ντύσιμο το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα όμορφο μοτίβο.

Το κράνος από την άλλη έχει ένα γκρι κορμό με μπλε γυαλί μπροστά, το οποίο αντιπροσωπεύει τα μικρά εμπριμέ λογότυπα του Dior παρόμοια με το κύριο ντύσιμο. Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε το όνομα του Christian Dior τυπωμένο πάνω και κάτω από το τζάμι του κράνους σε παράλληλες γραμμές. Όσον αφορά τις μπότες, μπορείτε να δείτε το γκρι με μικρά κίτρινα τελειώματα γύρω του.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο, οι σχεδιαστές επέλεξαν ένα De Tomaso Mangusta με κρεμ κιτρινωπό χρώμα για να μην είναι πολύ φανταχτερό και να διατηρήσουν τη συνολική σχεδίαση απλή αλλά πολυτελή. Οι δύο πόρτες του αυτοκινήτου διαθέτουν ένα λογότυπο Dior στο κάτω μέρος που περιβάλλεται από ευθείες γκρι γραμμές, ενώ ένα μεγάλο «47» βρίσκεται στο καπό με παρόμοιο σχέδιο με το 47 του ντυσίματος, αλλά με λίγο πιο σκούρο γκρι.

Η συλλογή Gran Turismo 7 Dior θα κυκλοφορήσει ως πλήρες πακέτο στις 25 Αυγούστου 2022. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την τιμή. Επίσης, παραμένει μυστήριο εάν μπορείτε να αγοράσετε αυτό το πακέτο με το νόμισμά σας στο παιχνίδι ή αν θα μπορούσατε να το αγοράσετε μόνο με πραγματικά χρήματα.

Διαβάστε για την διακοπή συνεργασίας μεταξύ Gran Turismo 7 και FIA Motorsport.

Διαβάστε το review του Gran Turismo 7 από τον Ερμή Δερβίση. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification