Πλάνα από το Need for Speed Mobile της Tencent διέρρευσαν online

Πλάνα από το Need for Speed Mobile της Tencent διέρρευσαν online

Πλάνα από το Need for Speed Mobile της Tencent διέρρευσαν online

Το νέο video game θα χρησιμοποιήσει χάρτη από το Need for Speed Heat του 2019.

Ένα βίντεο που λέγεται ότι παρουσιάζει το gameplay ενός νέου mobile παιχνιδιού Need for Speed που αναπτύσσει η Tencent διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Το Need for Speed Mobile, σύμφωνα με μια σειρά από αγγελίες θέσεων εργασίας που εντοπίστηκαν νωρίτερα φέτος, φαίνεται ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη στο Timi Studio της Tencent, το οποίο έχει επίσης εργαστεί στο εξαιρετικά δημοφιλές Call of Duty Mobile και στο Pokémon Unite. Ένα νέο project για κινητά δεν υπάρχει επίσημα για το Need for Speed, πράγμα που σημαίνει ότι το υλικό που διέρρευσε, και μοιράστηκε στο Need for Speed subreddit νωρίτερα σήμερα, είναι η πρώτη ευκαιρία που πολλοί θα έχουν να δουν το video game σε δράση. Tο gameplay λέγεται ότι έχει ληφθεί από μια πρόσφατη δοκιμή και περιλαμβάνει περίπου 45 δευτερόλεπτα αστικών αγώνων σε στυλ ανοιχτού κόσμου, με εναλλαγή μεταξύ της οδήγησης κατά τη διάρκεια της ημέρας με ήλιο και της νύχτας με νέον χρώμα.

Το Need for Speed Mobile, το οποίο δημιουργείται σε Unreal Engine 4, χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα ολόκληρο τον χάρτη του Heat, αν και με αρκετές αλλαγές σε λεπτομέρειες. Το τρέχον build δεν διαθέτει ιστορία και ξ, και μόνο τρία διαθέσιμα αυτοκίνητα, τη McLaren F1, τη Lamborghini Aventador SVJR και τη Gallardo. Ο χειρισμός είναι παρόμοιος με το Need for Speed Edge και περιλαμβάνει κάποια εφέ drift boost.

Το Need for Speed Mobile δεν έχει ακόμα λάβει την επίσημη παρουσίασή του ωστόσο μια νέα προσθήκη στην σειρά βρίσκεται στα σκαριά για PC και κονσόλες. Οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το δεύτερο project είναι επίσης αρκετά περιορισμένες, αλλά ένας καταιγισμός πρόσφατων αναφορών έχει υποδείξει ότι θα παραλείψει τις παλαιότερες κονσόλες υπέρ των PS5 και Xbox Series X/S, θα διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό Σικάγο και θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Δείτε τα gameplay videos του NFS Heat.

Διαβάστε το review του Need for Speed Heat και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification