Το Gran Turismo 7 στο PS4 θα χρειάζεται δύο blu-ray discs

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Gran Turismo 7 στο PS4 θα χρειάζεται δύο blu-ray discs

Το Gran Turismo 7 στο PS4 θα χρειάζεται δύο blu-ray discs

Η έκδοση του PS5 θα απαιτεί ένα δισκάκι.

Το Gran Turismo 7 στο PS4 θα χρειάζεται δύο blu-ray discs, σε αντίθεση με την έκδοση για PS5, η οποία θα χρειάζεται ένα δισκάκι.

Το pre-load του GT7 απαιτεί 89,5GB, ενώ το GT Sport ήταν 102,5GB. Όσο για τα δύο blu-ray discs, το PS4 έχει ένα τυπικό Blu-Ray drive που μπορεί να διαβάσει περίπου 50 GB σε δίσκο διπλής επίστρωσης. Ωστόσο, το PS5 χρησιμοποιεί Ultra HD Blu-ray που σημαίνει ότι μπορεί να διαβάσει έως και 100 GB σε δίσκο τριών επιπέδων. Θυμίζουμε φυσικά, ότι το PS5 μπορεί να αναπαράγει ταινίες 4K Ultra HD, κάτι που δεν μπορεί να κάνει το PS4. Συνεπώς, λόγω μεγέθους, η έκδοση του PS4 θα πωλείται σε δύο blu-ray.

Το Gran Turismo Sport - Spec II - κυκλοφόρησε επίσης σε δύο blu-ray discs για το PS4, οι οποίοι περιλάμβαναν πρόσθετο περιεχόμενο και όλα τα updates που είχαν προστεθεί στο παιχνίδι από τότε που κυκλοφόρησε.

Για την ιστορία, το Gran Turismo 2 στο πρώτο PlayStation είχε κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 1999 σε δύο CD, με τη λειτουργία Arcade διαθέσιμη σε ένα CD-Rom και τη λειτουργία GT Mode σε άλλο.

Διαβάστε περισσότερα για το Gran Turismo 7.

Το Gran Turismo 7 θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου 2022 για PS5 και PS4. Οι κάτοχοι της έκδοσης του PS4 θα μπορούν να κάνουν upgrade στην έκδοση του PS5 με κόστος 10 ευρώ.

Δείτε τα gameplay videos του Gran Turismo 7 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification