Στο F1 2021 θα ξεκινάτε καριέρα ως οδηγός μικρής ηλικίας

Στο F1 2021 θα ξεκινάτε καριέρα ως οδηγός μικρής ηλικίας

Στο F1 2021 θα ξεκινάτε καριέρα ως οδηγός μικρής ηλικίας

Αποκαλύφθηκαν οι χαρακτήρες που θα μπορούν να υποδυθούν οι παίκτες.

Η ομάδα οδηγών του F1 2021 παρουσιάστηκε και περιλαμβάνει και χαρακτήρες από προηγούμενους τίτλους της σειράς.

Η σειρά παιχνιδιών F1 της εταιρείας ανάπτυξης Codemasters δεν είχε ποτέ έλλειψη σε στοιχεία ιστορίας, καθώς οι παίκτες δημιουργούσαν τη δική τους αφήγηση για το δικό τους αγωνιστικό αυτοκίνητο, αλλά η φετινή προσθήκη στη μακρόχρονη ετήσια σειρά διαθέτει ένα νέο στοιχείο αφήγησης που ονομάζεται Braking Point και έχει πρωταγωνιστές ένα σύνολο νέων και παλιότερων χαρακτήρων.

Η Βρετανική εταιρεία, σε ένα blog post, αποκάλυψε ποιους χαρακτήρες θα μπορούν να υποδυθούν οι παίκτες στο Braking Point. Ο Aiden Jackson περιγράφεται ως ένας νέος και πολλά υποσχόμενος οδηγός με ταλέντο που τον ανέβασε από την F2 στην F1, αν και δεν είναι ακόμα σίγουρος για τη θέση του στο κύριο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σε αντίθεση με τη θέση του Jackson ως του νεότερου νεοσύλλεκτου στην F1 είναι ο βετεράνος του Casper Akkerman, ο οποίος περιγράφεται ως οδηγός που αγωνίζεται να παραμείνει στην κορυφή του παιχνιδιού του, ενώ παράλληλα συνειδητοποιεί ότι η καριέρα του φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της.


O Devon Butler είναι επίσης ένας θρασύς και ταλαντούχος οδηγός που είναι αποφασισμένος να εδραιώσει την κληρονομιά του με κάθε μέσο. Ο Brian Doyle βρίσκεται στα pits, όπου είναι ο άμεσος σύνδεσμος με τον διευθυντή της ομάδας και περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου του ως μεσολαβητής, μεταφέροντας μηνύματα, στρατηγικές αγώνων ή διευθετώντας τυχόν παράπονα μέσα στην ομάδα.Η Zoe Akkerman συμπληρώνει την ομάδα καθώς είναι η σύζυγος και έμπιστη του Casper.

Η νέα έκδοση της ιστορικής σειράς Racing θα κυκλοφορήσει φέτος στις 16 Ιουλίου και όσοι την προπαραγγείλετε θα μπορείτε να παίξετε από τις 13 Ιουλίου.

Διαβάστε το review του F1 2020 και συζητήστε για το F1 2021 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification