Η EA αφαιρεί 5 Need For Speed games από τα digital stores

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η EA αφαιρεί 5 Need For Speed games από τα digital stores

Η EA αφαιρεί 5 Need For Speed games από τα digital stores

Η EA επανάφερε για λίγο τρία από τα games στο Steam. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/5/21] Η Electronic Arts θα σταματήσει να πουλάει ορισμένα Need for Speed games στα ψηφιακά καταστήματα σε λίγες ώρες και θα σταματήσει την online υποστήριξή τους από τον Σεπτέμβριο.

Τα συγκεκριμένα Need for Speed είναι τα εξής:
Need for Speed Carbon
Need for Speed Shift
Need for Speed Shift 2: Unleashed
Need for Speed: The Run
Need for Speed Undercover

Ο μόνος τρόπος να αγοράσετε τα games αυτά από αύριο θα είναι retail, είτε καινούργια αν έχουν ξεμείνει κάπου, είτε μεταχειρισμένα (θυμίζουμε ότι στο GameWorld Forum έχουμε τομέα με αγγελίες).

Οι online υπηρεσίες, όπως τα leaderboards και το matchmaking, θα μείνουν ενεργές μέχρι τις 31 Αυγούστου. Από την 1η Σεπτεμβρίου θα σταματήσουν και αυτές και θα μπορείτε να παίξετε μόνο single-player.

Ο Max Myrus, Community Manager της EA, δήλωσε στο Need for Speed subreddit: "Οι αποφάσεις απόσυρσης των games δεν είναι ποτέ εύκολες, αλλά πλέον στοχεύουμε στο μέλλον του Need for Speed. Οι ομάδες ανάπτυξης και τα στελέχη που αναλαμβάνουν την συντήρηση των υπηρεσιών έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο και πάθος στο development, την δημιουργία και την διατήρηση της σειράς για χρόνια και μας αρέσει να σας βλέπουμε να παίζετε. Αλλά ο αριθμός των παικτών στα games αυτά έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν είναι εφικτό να συνεχίσουμε την δουλειά στο παρασκήνιο που απαιτείται για τα games αυτά".

Τα συγκεκριμένα Need for Speed χρονολογούνται από το 2006 μέχρι το 2011.

[UPDATE: 1/6/21 - Η EA επανάφερε για λίγο τρία από τα games στο Steam] Η Electronic Arts επανάφερε για λίγο τρία από τα πέντε games Need For Speed στο Steam και τα έβαλε σε έκπτωση.

Τα Need For Speed Shift, Shift 2 και Undercover βρίσκονταν σε έκπτωση για μερικές ώρες, στα πλαίσια της “EA Racing Sale”. Αυτό όμως ήταν αποτέλεσμα κάποιου λάθους, καθώς η εταιρεία αφαίρεσε την δυνατότητα αγοράς. Οι σελίδες τους στο Steam πάντως παραμένουν διαθέσιμες ακόμα. Τα Need For Speed Carbon και The Run δεν έχουν επιστρέψει μέχρι στιγμής στο Steam ενώ η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με το περιστατικό. Οι αντιδράσεις του κόσμου στην απόφαση της Electronic Arts να αφαιρέσει τα games Need For Speed από το Steam χωρίς προειδοποίηση ήταν αρνητικές και πολλοί ζητάνε από την εταιρεία να τα επαναφέρει στα digital stores.

Δείτε τα reviews όλων των Need for Speed games και συζητήστε για το πιο πρόσφατο στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification