Φορητά Razer Edge και Razer Edge 5G

Hot
Ερμής Δερβίσης
Φορητά Razer Edge και Razer Edge 5G

Φορητά Razer Edge και Razer Edge 5G

Ημερομηνία κυκλοφορίας και κόστος. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/9/22] Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, η Verizon ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις Qualcom και Razer για την κυκλοφορία μία νέας φορητής κονσόλας.

Η κονσόλα θα ονομάζεται Razer Edge 5G και θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon G3 Gen 1, ο οποίος θα χρησιμοποιεί το 5G Ultrawideband της Verizon. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλύψει η ίδια η Razer στο επερχόμενο RazerCon.

Η Verizon όμως δήλωσε ότι πρόκειται για μία συσκευή Android, η οποία θα σας δίνει πρόσβαση στα games που αγαπάτε, είτε τα έχετε κατεβάσει, είτε τα κάνετε stream από την κονσόλα σας, είτε τα παίζετε απευθείας μέσω cloud.

Η τιμή του Razer Edge 5G, τα χαρακτηριστικά του αλλά και σε ποια libraries θα έχει πρόσβαση, (Steam, Epic Games Store, Game Pass) θα αποκαλυφθούν στο RazerCon στις 15 Οκτωβρίου.

[UPDATE: 6/1/23 - Ημερομηνία κυκλοφορίας και κόστος] Το φορητό Razer Edge θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου και θα κοστίζει 400 δολάρια. Θα έχει οθόνη 6,8" OLED και 144Hz refresh rate με το νεότερο Snapdragon G3x chip.

Το Razer Edge 5G θα κοστίζει 600 δολάρια.

Διαβάστε επίσης για την φορητή κονσόλα της Logitech και συζητήστε για το Razer Edge 5G στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification