Οι κάτοχοι του Steam Deck αναφέρουν joystick drift

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι κάτοχοι του Steam Deck αναφέρουν joystick drift

Οι κάτοχοι του Steam Deck αναφέρουν joystick drift

Η Valve απάντησε με firmware update. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/3/22] Δεν πρόλαβε καν να περάσει μία εβδομάδα από τότε που κυκλοφόρησε το Steam Deck και οι κάτοχοί του αναφέρουν προβλήματα με joystick drift.

To drifting στα analog sticks είναι φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί κυρίως στα joy-cons των κονσολών Nintendo Switch και στα Xbox controllers. Παρατηρήθηκε επίσης αρκετό καιρό μετά την κυκλοφορία τους. Το ότι συνέβη αμέσως, με το που κυκλοφόρησε το Steam Deck, είναι κάτι το πρωτοφανές για ένα προϊόν, δείγμα του ότι τα analog sticks του είναι ευαίσθητα ή εξ αρχής δυσλειτουργικά.

Οι κάτοχοι του Steam Deck έχουν ήδη δημοσιεύσει τις εμπειρίες τους στο Reddit (δείτε εδώ και εδώ) κάνει upload στο Reddit βίντεο με το δεξί joystick της φορητής κονσόλας της Valve να δείχνει ότι έχει υποστεί σημαντική μετατόπιση. Στα σχόλια, οι κάτοχοι και οι χρήστες του Reddit προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Το user interface του Steam Deck δεν έχει επιλογή για να κάνετε recalibrate τα controls. Πολλοί έχουνπει ότι το πρόβλημα μπορεί να προέρχεται από κατασκευαστικό λάθος, καθώς τα reviews που έγραψαν τα gaming sites δεν ανέφεραν θέματα με το drift και όλες οι κονσόλες που κυκλοφόρησαν αποτελούν μέρος της κυκλοφορίας του πρώτου τριμήνου. Η Valve έχει ζητήσει από όσους έχουν πρόβλημα να μιλήσουν μαζί της και να μην δώσουν την κονσόλα σε μη εξουσιοδοτημένο service.

[Αρχική δημοσίευση: 2/3/22 - Η Valve απάντησε με firmware update] Η Valve απάντησε μέσω του support της προς όσους κατόχους του Steam Deck έχουν προβλήματα. Επίσης, ο designer Lawrence Yang δήλωσε στο Twitter ότι, μετά από έρευνα, η Valve εντόπισε το ζήτημα και κυκλοφόρησε ένα firmware update για να το αντιμετωπίσει. Αυτή ήταν μια "παλίνδρομη νεκρής ζώνης" λόγω ενός πρόσφατου update, είπε ο Yang και όρι τώρα έχει διορθωθεί.

Ο Gabe Newell δήλωσε επίσης για το ότι θέλει οι κάτοχοι του Steam Deck να στέλνουν τα ειλικρινή σχόλιά τους, διαβεβαιώνοντας ότι διαβάζει κάθε email που λαμβάνει. "Λαμβάνω από πολλές εκατοντάδες έως πολλές χιλιάδες email την ημέρα. Τα διαβάζω όλα. Και αυτό σε κρατά πολύ προσγειωμένο. Ξέρεις τι σκέφτονται πραγματικά οι άνθρωποι, τι είναι πραγματικά σημαντικό για αυτούς" είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τον Gabe Newell να παραδίδει Steam Decks προσωπικά σε fans.

Διαβάστε περισσότερα για το Steam Deck και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification