Ο Gabe Newell παρέδωσε προσωπικά Steam Decks σε fans

Ο Gabe Newell παρέδωσε προσωπικά Steam Decks σε fans

Ο Gabe Newell παρέδωσε προσωπικά Steam Decks σε fans

Κάποιοι είναι ενθουσιασμένοι, άλλοι μπερδεμένοι και κάποιοι δεν τον αναγνωρίζουν καθόλου.

Ο Gabe Newell παραδίδει προσωπικά Steam Decks στους fans.

Η κονσόλα Steam Deck της Valve έχει κυκλοφορήσει και μερικές από τις πρώτες μονάδες παραδόθηκαν προσωπικά από τον ιδρυτή της Valve και δισεκατομμυριούχο Gabe Newell. O Newell, φαίνεται σε ένα διασκεδαστικό μικρό βίντεο να περπατάει στις γειτονιές κοντά στα κεντρικά γραφεία της Valve στο Bellevue της Ουάσινγκτον, παραδίδοντας τις συσκευές στους fans. Κάποιοι είναι ενθουσιασμένοι, κάποιοι είναι μπερδεμένοι και κάποιοι δεν φάνηκαν να τον αναγνωρίζουν καθόλου.

Ο συνιδρυτής του Steam παρέδιδε εφημερίδες και τηλεγραφήματα για τη Western Union όταν ήταν νεότερος, οπότε έχει εμπειρία στο να πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα με πακέτα με αυτόν τον τρόπο. Ένα κοινό θέμα στο βίντεο είναι ότι ο Newell ζητάει από τους ανθρώπους να μοιραστούν την ειλικρινή τους γνώμη μαζί του και με τη Valve για το Steam Deck. O Newell δίνει το email της δουλειάς του σε όποιον το θέλει και λέει ότι διαβάζει κάθε email που λαμβάνει, γιατί αυτός είναι ένας καλός τρόπος να επικοινωνεί με τους οπαδούς και να παραμένει προσγειωμένος.

O Newell λέει στο βίντεο: "Γεια σας, είμαι ο Gabe Newell. Απλά περιπλανιέμαι στη γειτονιά σας. Λαμβάνω από μερικές εκατοντάδες έως μερικές χιλιάδες emails την ημέρα. Τα διαβάζω όλα. Και αυτό σε κρατάει σούπερ προσγειωμένο. Ξέρεις τι πραγματικά σκέφτονται οι άνθρωποι, τι είναι πραγματικά σημαντικό γι' αυτούς". O Gabe Newell υπέγραψε τα Steam Decks που παρέδωσε, οπότε πρόκειται να γίνουν μοναδικά και σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα.

Το Steam Deck κοστίζει 400-650 δολάρια και πωλείται στο επίσημο site.

Διαβάστε περισσότερα για το Steam Deck και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification