Η Sony έχασε μέρος του trademark "Vita" στην Ευρώπη λόγω μη χρήσης

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Sony έχασε μέρος του trademark "Vita" στην Ευρώπη λόγω μη χρήσης

Η Sony έχασε μέρος του trademark "Vita" στην Ευρώπη λόγω μη χρήσης

Δεν μπόρεσε να αποδείξει την σύνδεσή του με το PS Vita.

Η Sony έχει αφήσει το PS Vita εδώ και καιρό και την 1η Σεπτεμβρίου άφησε και το trademark της λέξης "Vita" στην Ευρώπη.

Πλέον, η ονομασία είναι ανοικτή για καταχώρηση από άλλες εταιρείες. Η είδηση αυτή προέρχεται από το Kluwer Trademark Blog. Η Sony είχε καταχωρήσει την ονομασία "Vita" ως εμπορικό σήμα για 9 κατηγορίες. Θυμίζουμε ότι το 2011 μία άλλη εταιρεία, η Vieta Audio, είχε κάνει αίτηση για το όνομα, αλλά η Sony παρουσίασε τότε το PlayStation Vita, λέγοντας ότι είναι ακόμη σε χρήση.

Πλέον όμως, τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από την Sony απορρίφθηκαν από το Συμβούλιο Έφεσης Εμπορικών Σημάτων. Το όνομα Vita είχε καταχωρηθεί κυρίως ως συσκευή στην οποία ο κόσμος παίζει video games και όχι ως κάποιου είδους προϊόν απλά για αποθηκευτικό χώρο. Άλλωστε, το PS Vita έχει αποσυρθεί προ πολλού από ην αγορά.

Έτσι, η ονομασία Vita είναι πλέον ελεύθερη για τις κατηγορίες "data carrier carrying programs" και "audio and/or images carrier". Θυμίζουμε ακόμη ότι η Sony ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την υποστήριξη του PlayStation Store στα PS3, PS Vita και PSP αλλά τελικά ακύρωσε την απόφασή της για το PSP. Τελικά αφαίρεσε την δυνατότητα χρήσης πιστωτικής κάρτας σε PS3 και PS Vita, κάτι που κάνει την ζωή των συγκεκριμένων χρηστών δύσκολη.

Συζητήστε για το PS Vita στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification