Το Sonic the Hedgehog έρχεται στα αυτοκίνητα Tesla μέσω του Tesla Arcade

Μαρία Μαλκέζη
Το Sonic the Hedgehog έρχεται στα αυτοκίνητα Tesla μέσω του Tesla Arcade

Το Sonic the Hedgehog έρχεται στα αυτοκίνητα Tesla μέσω του Tesla Arcade

Επιβεβαιώθηκε φυσικά με ένα tweet του Elon Musk.

Το κλασικό Sonic The Hedgehog της Sega πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα, το σύστημα ψυχαγωγίας στα οχήματα Tesla.

Η είδηση ​​δημοσιεύτηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα από τον Elon Musk και έκτοτε επιβεβαιώθηκε στο The Verge από εκπρόσωπο της Sega. Όπως είναι αναμενόμενο από οτιδήποτε αφορούσε τον αυτοαποκαλούμενο "άρχοντα των memes" Elon Musk, η ανακοίνωση ήταν κάθε άλλο παρά απλή. Αντί να το δημοσιεύσει απευθείας στο Twitter, ο Musk αναβίωσε ένα twitter thread του Νοεμβρίου στο οποίο μοιραζόταν memes για τον γερουσιαστή Bernie Sanders, ο οποίος έχει κερδίσει την οργή του Musk υποστηρίζοντας την αύξηση των φόρων στους δισεκατομμυριούχους.

 

 

Κάτω από ένα tweet που περιλάμβανε μια εικόνα του Sanders που είχε υποστεί επεξεργασία ώστε να μοιάζει με τον ανταγωνιστή του Sonic, Dr. Robotnik, ο Musk απάντησε με τη φράση "Το Sonic, the Hedgehog έρχεται σε όλα τα Teslas!" Η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε από τη Sega PR όταν έφτασε στο The Verge, αλλά ούτε η Sega ούτε ο Musk έχουν διευκρινίσει πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Ωστόσο, η Sega επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα της Tesla.

Πέρυσι, η Tesla άρχισε να προσλαμβάνει ταλέντα στο game development για την ομάδα ανάπτυξης του Tesla Arcade και φαίνεται ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να προσθέτει περισσότερο περιεχόμενο gaming στα οχήματά της. Ωστόσο, το χαρακτηριστικό εξακολουθεί να είναι σε μεγάλο βαθμό ένα τέχνασμα εντυπωσιασμού και έχει προκαλέσει ακόμη και ανησυχίες για την ασφάλεια, καθώς ορισμένα games όπως το Sky Force Reloaded μπορούν να παίζονται ενώ το όχημα βρίσκεται σε κίνηση.

Παρά το γεγονός ότι το ολοκαίνουργιο Tesla Model S Plaid του 2021 διαθέτει έναν ενσωματωμένο υπολογιστή με σχεδόν την ίδια επεξεργαστική ισχύ με ένα PS5, τα περισσότερα από τα παιχνίδια που προσφέρονται στο Tesla Arcade δεν απαιτούν τόση επεξεργαστική ισχύ, ενώ τα AAA games που θα ερχόντουσαν σύντομα όπως το Cyberpunk 2077 και Το Witcher 3 δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο σύστημα. Τα games που προσφέρονται τώρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα Polytopia, Cat Quest, Fallout Shelter, Stardew Valley, CupHead, BeachBuggy Racing 2 και μια σειρά από κλασικά arcade. Η Sega ανακοίνωσε ότι το Sonic The Hedgehog μπορεί να παιχτεί στο Tesla Arcade με ένα USB controller. Εδώ φυσικά πρέπει να αναφερθεί ότι μπορείτε ήδη πανεύκολα να παίξετε το Sonic The Hedgehog σε διάφορες πλατφόρμες, χωρίς να πρέπει να αγοράσετε ένα αμάξι που κοστίζει 90000 δολάρια. 

 Διαβάστε περισσότερα για τα chips της Neuralink και συζητήστε για τον Elon Musk στο αντίστοιχο forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 22) 15/12/2021 19:17
Όταν θα κολλάς στην κίνηση, παίζεις και ένα sonic xd.
Notification