Το Cuphead γίνεται έκθεμα μουσείου

Δανάη Ντούρμα
Το Cuphead γίνεται έκθεμα μουσείου

Το Cuphead γίνεται έκθεμα μουσείου

Το επιτυχημένο παιχνίδι σε κινούμενη 3D έκθεση στο μουσείο ACMI της Αυστραλίας.

Η εταιρεία παραγωγής Studio MDHR μέσω της σελίδας της στο Twitter, παρουσίασε την καινούρια κινούμενη 3D έκθεση στο μουσείου ACMI της Μελβούρνης της Αυστραλίας.

Το έκθεμα είναι ένα ζωοτρόπιο, ένα είδος καλλιτεχνικής εγκατάστασης το οποίο χρησιμοποιεί την περιστροφή των εικόνων και το στροβοσκοπικό φως για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της κίνησης. Όπως φάνηκε στο βίντεο που αναρτήθηκε, πρωταγωνιστές είναι ο ίδιος o Cuphead, ο φίλος του Mugman, ο εχθρός Mr. King Dice και ο διάβολος που ξεπροβάλλει από την οθόνη. Είναι ένα εντυπωσιακό έργο το οποίο κατάφερε να συλλάβει το μοναδικό εικαστικό ύφος του παιχνιδιού σε φυσικό χώρο.

Σύμφωνα με άλλους χρήστες του Twitter έχει υπάρξει στο παρελθόν παρόμοιο έκθεμα στο ACMI, βασισμένο στο Ty the Tasmanian Tiger, παιχνίδι της Αυστραλιανής εταιρίας παραγωγής Krome Studios. Παράλληλα, η MDHR ανακοίνωσε πριν λίγους μήνες πως το DLC του Cuphead, The Delicious Last Course θα καθυστερήσει χωρίς να δίνει περεταίρω πληροφορίες λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Το Cuphead κυκλοφόρησε για PC, PS4, Xbox One, Switch και Mac το 2017.

Διαβάστε επίσης για την σειρά του Cuphead στο Netflix και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification